VIDEO | Rednic susţine că punctul obținut este norocos. Ce a declarat în conferința de presă

Dinamo a scos un punct cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, după ce a fost condusă până în prelungiri. Mircea Rednic îşi felicită jucătorii pentru atitudinea, dar, în acelaşi timp, spune că are foarte multe nemulţumiri: atât pe fază defensivă, cât şi în ofensivă echipa suferă.

elefant.ro

“Puriul” susţine că punctul cu Gaz Metan este norocos.

“Meritat acest punct. O ducem bine până la 20 de metri, problema e la centrări, care nu sunt cum ar trebui. Eu nu sunt mulţumit de joc. Eşti la Dinamo, mai mult tupei, mai mult curaj. Ne-am mişcat bine, ei nu şi-au creat ocazii. Dar nici noi. E un punct meritat. În apărare, lucrurile nu merg de mult timp. Eu tot i-am schimbat. Bine că nu luăm multe goluri.

În mod normal, cei din atac ar trebui să fie rezerve. Nu le pot reproşa ca atitudine, dar atât pot. Normal că se simte absenţa lui Nistor, el face diferenţa. La Hanca nu e grav, e o lovitură. Nistor o să fie mai bine peste o săptămână. E normal ca Teja să vrea să mă bată. A făcut treabă bună, are o echipă bine organizată. Are jucători care trebuiau să vină la Dinamo, dar au fost refuzaţi că nu sunt buni. Dacă pierdeam, era foarte greu. Oricum e dificil, dar vom vedea. Rashid a făcut un meci bun, are calitate. Toţi cei care au venit sunt buni”, a delarat Mircea Rednic la finalul partidei.

Dinamo e pe 8, iar fiecare punct pierdut ne duce mai departe de play-off. Se pare că ne vom lupta doar cu Astra, echipă care ocupă locul 6, la două puncte distanţă şi un joc mai puţin disputat.

Lasă un răspuns