VIDEO | Mircea Rednic, nemulțumit de mai mulți jucători după meciul cu Gaz Metan Mediaș

Dinamo a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I, la care am egalat la ultima fază.

evomag.ro

Pe toată durata meciului, Rednic și-a admonestat elevii. Potrivit informațiilor celor de la fanatik.ro, tehnicianul nostru a fost supărat pe jucătorii din toate compartimentele lui Dinamo. El a fost nemulțumit de felul în care s-au poziționat în teren Deian Sorescu sau Sergiu Hanca, s-a enervat pe Jaime Penedo pentru faptul că nu repune mingea repede sau pe Daniel Popa că nu putea proteja cum trebuie balonul pentru a menține posesia. „Favoriții” săi au fost însă Robert Moldoveanu și Sergiu Popovici: „Popovici, o joci numai lungă!”, „Băi, Popovici, dar numai la Dinamo te-ai găsit așa cu frică”, „Popovici ăsta, stă la 10 metri de ei….” sau „Moldo, mai în față, că ești atacant, nu sta la 40 de metri”, „Hai, Moldo, atacă mingea”, „Moldo, mai repede, mai cu tupeu.” Concluzia lui Rednic a fost una destul de dură: „4.000 de euro dai, de 4.000 de euro joacă!”

„Puriul” a continuat să îi critice pe jucători și la conferința de presă, de la finalul meciului.

watchshop.ro

„Sunt câțiva jucători care au fost refuzați de Mediaș și au fost titulari la noi. Sunt jucători propuși la noi care au ajuns la Mediaș și vedeți cum joacă. Sunt și jucători tineri care nu au multă experiență și când ai nevoie de ei, nu te ajută. Cum e cazul lui Moldoveanu, pe care l-am și schimbat la pauză. Îmi asum echipa pe care am ales-o, îmi asum schimbările. Bine că nu am pierdut, e un punct pe care l-am câștigat, un punct care s-ar putea să ne ajute. Cei care sunt aici în lot ar trebui să îmi demonstreze că sunt mai buni ca ceilalți, că altfel e clar că vor fi schimbări”, a spus Rednic la conferința de presă.

Reclame