Dănciulescu răspunde acuzațiilor aduse de Adrian Ilie

Dănciulescu, cel care și-a dat demisia din funcția de director general al lui Dinamo, a rezistat o lună și 12 zile, ca director sportiv la Farul Constanța, grupare aflată pe locul 16 în Liga 2, cu 16 puncte, primul loc retrogradabil.

bestkids.ro

Ionel Dănciulescu a reacționat după dezvăluirile celor de la Fanatik în care Adrian Ilie a precizat că a propus mai mulți fotbaliști lui Dinamo. Numele lui Dănciulescu a fost pronunțat de fostul atacant al echipei naționale ca fiind printre factorii de decizie de atunci ai dinamoviștilor.

„Adi Ilie nu a discutat cu mine despre niciun jucător cât timp am fost la Dinamo. M-au întrebat despre Deian Sorescu si Subotic, dar deciziile erau luate. La Sorescu am fost de acord după ce mi-am luat anumite informații și chiar eu am fost la Timișoara după el ca să semneze și mă bucur. Și despre Subotic se știa ca vine. Nu am fost de acord cu doi jucători care au ajuns la Dinamo, iar de restul aflam după ce se făceau sau din presă. Mie nu mi-au fost propuși jucătorii de la Gaz Metan. Nu s-a discutat cu mine”, a spus Ionel Dănciulescu pentru fanatik.ro.

Adrian Ilie spune că nu mai puțin de patru jucători de la Gaz Metan, una dintre revelațiile Ligii 1, au fost propuși inițial celor la Dinamo. Oamenii din conducerea echipei blocând atunci eventualele transferuri și niciunul nu a ajuns în Ștefan cel Mare.

„Este adevărat că pe Fortes, Fofana, Ely și Caiado i-am propus la Dinamo, CV-urile lor ajungând la cei care se ocupau de echipă astă-vară. Adică la Dănciulescu, Bratu, cine mai era pe acolo. Nu am ajuns să negociez cu Ionuț Negoiță, nu a fost cazul, pentru că mi s-a transmis că nu au buget, că ei au nevoie de alți doi-trei jucători. Nu s-a mai pus problema unor discuții legate de contract sau alte chestii de genul acesta. Așa că am fost refuzați elegant, jucătorii au ajuns la Mediaș și vedeți ce sezon fac toți. Unde e Gazul acum, unde e Dinamo…”, a fost declarația lui Adrian Ilie.

Reclame