VIDEO | Diogo Salomao poate semna cu altă echipă. Vezi ce zice despre o posibilă ofertă de la FCSB

Golgheterul şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo, Diogo Salomao (30 de ani) este, mai nou, un nume interesant pentru FCSB, dar, pentru moment, spune că nu vrea să audă despre o eventuală ofertă din partea lui Gigi Becali.

bestkids.ro

Fotbalistul a oferit recent o declarație misterioasă în care a dezvăluit că se simte bine la Dinamo, însă ezită să-și lege viitorul de acest club, spunând că dorește „să fie profesionist până la capăt.”

”Nu mă gândesc la aşa ceva în acest moment. Sunt foarte mulţumit aici şi îmi face plăcere să joc pentru Dinamo şi să locuiesc în acest oraş. Nu mă gândesc la alte posibilităţi în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. Niciodată nu se ştie. Eu am un singur gând, de a ajuta echipa cât mai am contract aici şi să fac tot posibilul pentru a îndeplini acest lucru.

Nu am un plan definitvat acum, mai am 6 luni de contract aici. Doar la asta mă gândesc, să fiu profesionist până la capăt, să ajut echipa, iar la final de contract, dacă am posibilitatea de a creşte, voi discuta cu clubul şi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Salomao pentru Telekom Sport.

Sursă video: Telekomsport.ro
  • Cu şase goluri marcate în acest sezon, mijlocaşul ofensiv spaniol e considerat de mulţi un jucător esenţial pentru Dinamo.
  • Salomao este cotat la 1.250.000, de euro, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Lasă un răspuns