Ionel Dănciulescu, criticat în direct: „Acoperindu-i, nu faci nimic”

Ionel Dănciulescu s-a întors la Dinamo după două luni și două săptămâni. Nici bine nu a revenit în Ștefan cel Mare, că a și fost luat la rost. În direct la Digi Sport, fostul atacant a fost certat de un alt fost dinamovist, Dănuț Lupu.

vivre.ro

După ce Dinamo a decis să se despartă de Jaime Penedo, Dănuţ Lupu l-a pus la zid pe Ionel Dănciulescu, căruia i-a reproşat faptul că Dinamo nu a ajuns în această situaţie numai din cauza jucătorilor.

Dănuţ Lupu: „Dacă o să-i iei apărarea lui Mircea… vei fi mai apreciat când vei fi sincer, decât dacă încerci să acoperi pe X, Y sau Z.”

Ionel Dănciulescu: „Penedo nu voia să mai semneze. A fost decizia noastră, am stat o săptămână pe capul lui să semneze.”

Dănuţ Lupu: „Cât crezi tu că e de vină Penedo? Aţi dat afară un jucător de care, în vară, v-aţi rugat să rămână. După patru luni aţi decis să-l daţi afară.”

Ionel Dănciulescu: „Nici el n-a fost 100% conectat, cum a fost sezonul trecut. Şi oricum voia să se retragă.”

Dănuţ Lupu:Cum poţi să te conectezi la ceva inexistent? Eu îmi doresc ca Mircea să reuşească, dar nu faceţi bine ceea ce faceţi. Poate îl vedem pe Penedo înapoi, peste vreo lună, cum s-a întâmplat cu Danciu. Dinamo, la ora actuală, are nevoie de cineva care să dea trezirea. E de vină Popovici? Nu are nicio vină. Ca fapt divers am spus.

Danciu are prea mult bun simţ. Dinamo are nevoie de oameni care să urle. Danciu, tu ştii la ce mă refer. Şi tu ai fost fotbalist şi nu ai neapărat nevoie să ai salariul la finalul lunii. Vrei să te bage cineva în seamă. Nu poţi să spui, la un moment dat, că ai cel mai bun lot, iar după o înfrângere să spui că e cel mai slab. Jucătorii te fac mare.”

Mircea Rednic a fost cel care a insistat ca „Danciu” să revină la clubul din Ștefan cel Mare. Dănciulescu ocupă funcția de team manager și va sta pa bancă, alături de antrenor.

  • Fostul portar al echipei, Jaime Penedo, a venit la Dinamo în 2016 și a apărat în 73 de meciuri în toate competiţiile, Liga 1 (66), Cupa României (1), Cupa Ligii (4) şi Europa League (2).
  • 1 trofeu a câştigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist a fost singurul reprezentant al campionatului intern la Mondialul din Rusia, din acest an, fiind integralist în toate meciurile naţionalei Panama în grupă cu Belgia, Anglia şi Tunisia.
  • 133 de selecţii a adunat Penedo pentru naţionala Panama. După o carieră impresionantă, Panedo şi-a anunţat retragerea de la naţionala statului Panama la finalul Mondialului din Rusia.
  • Penedo şi-a început cariera la Estudiantes de Panama şi a mai evoluat pentru Club Deportivo Plaza Amador, Club Deportivo Arabe Unido (toate din Panama), Cagliari (Italia), Osasuna B (Spania), Club Social Deportivo Municipal (Guatemala), LA Galaxy (SUA) şi Deportivo Saprissa (Costa Rica).
Reclame