OFICIAL | Dinamo București a rupt contractul cu Armando Cooper

Dinamo București renunță la un alt fotbalist adus în această vară. Reprezentanții clubului Dinamo au rupt contractul cu Armando Cooper după ce acesta a lipsit de la antrenamentul de duminică al echipei lui Mircea Rednic.

vivre.ro

Anterior acestui eveniment, agentul Mihai Stan îl apărase pe fotbalist în legătură cu situația lui la formația din Ștefan cel Mare.

„FC Dinamo București și mijlocașul panamez Armando Cooper au convenit în această dimineață, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.
Transferat în luna august a acestui an, Armando Cooper a adunat 11 meciuri în Liga 1 Betano și unul în Cupa României pentru Dinamo.
Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Armando Cooper, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

  • Armando Cooper ajunsese în lotul „câinilor roșii” după ce May Mahlangu a semnat cu Ludogoreț Razgrad. Acum, după despărțirea de panamez, Dinamo București este foarte aproape să îl aducă pe fostul campion al României alături de Oțelul Galați, Ioan Filip.
Reclame