CONFERINŢA DE PRESĂ | Mircea Rednic: „Jucătorii sunt conștienți de importanța meciului de mâine”

Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, a vorbit în această dimineață, într-o conferință de presă, despre importanța duelului cu U Craiova, din Liga 1. Partidă contând pentru etapa a 20 -a, din Liga I, ultimul meci al anului în fața suporterilor dinamoviști.

„E ultimul meci acasă în acest an și ultima impresie contează chiar dacă evoluția noastră nu i-a mulțumit pe suporteri. Sunt sigur că, dacă vom reuși să evităm greșelile din apărare, vom putea să facem mâine un meci foarte bun. Montini este un jucător cu calitate, dar nu îi putem cere să ne salveze după o lună de antrenamente. E un jucător care poate să înscrie cu multă ușurință, dar din punct de vedere fizic nu este incă sută la sută. Jucătorii sunt conștienți de importanța meciului de mâine, atmosfera este bună. Jucătorii știu că dacă vrem să jucăm un playoff avem nevoie de o victorie. Nistor este singurul jucător pe care nu îl am la dispoziție, în rest toți sunt apți.

E clar toate echipele se vor întări. Pentru că avem foarte multe jucători care nu au confirmat, e normal să ne întărim. Am nevoie de jucători cu experienţă şi pe axul central, poate unul sau chiar doi atacanţi, sunt patru-cinci jucători pe care vreau să îi aduc pentru a ne întări. De ce să nu poată Dinamo să îi facă o ofertă mai bună lui Bogdan Stancu? Sunt mulţi jucători care nu se gândesc doar la bani”, a declarat tehnicianul dinamovist în conferința de presă.

Antrenorul roș-albilor a vorbit, la conferința de presă, și despre plecările panamezilor Jaime Penedo și Armando Cooper. (DETALII AICI).

sursă video: digisport.ro
  • CSU Craiova și Dinamo se vor duela sâmbătă, pe stadionul Dinamo, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1.
Reclame