Târcoveanu continuă disputa cu Mircea Rednic: „Sunt sigur ca domnul Rednic a fost deranjat de acuzele aduse”

Mircea Rednic l-a dat afară de la Dinamo pe Andrei Târcoveanu, alături de alţi şapte care au părăsit deja echipa.

vivre.ro

Pus pe liber de Dinamo, tânărul mijlocaş a răbufnit într-un interviu pentru gsp.ro, cu un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea şi îl critica voalat pe Mircea Rednic.

„Singurul care a încercat să promoveze şi tineri, poate şi pentru că nu avea soluţii, a fost Florin Bratu, care m-a folosit şi pe mine 5 minute în prima etapă. Am făcut tot ce se putea face în 5 minute. După acel meci nu am mai prins nici lotul pe motiv că am avut un şut peste poartă din 18 metri în cele 5 minute jucate cu Voluntari. Până acum niciunul din antrenorii veniţi la Dinamo nu a avut curajul să promoveze tineri şi poate din cauza asta s-au pierdut atâţia tineri talentaţi.

Consider ca meritam sa joc şi merit în continuare. A fost alegerea lor şi nu o critic. Mereu mi-am spus punctul de vedere, este ceva normal.

Sunt sigur ca domnul Rednic a fost deranjat de acuzele aduse de tatăl meu. Este purul adevăr […] Consider că lumea trebuie să ştie adevărul. Nu ar fi existat niciun interviu dacă domnul Rednic nu ar fi vorbit despre mine la o emisiune. El a afirmat că ma cunoaşte de mult şi că nu am confirmat. Dar cu 2 ani în urmă într-un cantonament la Braşov îmi spunea că sunt o combinaţie între Xavi şi Iniesta”, declară Tîrcoveanu, pentru sursa mai sus citată.

Tîrcoveanu e determinat să reuşească în lumea fotbalului, dar spune că cei 15 ani petrecuţi în curtea clubului din Ştefan cel Mare îl vor face să respingă un eventual interes al FCSB-ului, în viitor: „Sunt dinamovist de când mă ştiu. Asta nu se va schimba niciodată, indiferent de cât de greu mi-a fost. Dinamo nu este o afacere, este un club cu renume, fani şi istorie, la care voi rămâne cu sufletul toată viaţa indiferent unde voi ajunge”.

Fotbalistul a ţinut să-şi ia la revedere de la Dinamo și printr-un mesaj impresionant pe Instagram, în care vorbeşte mai mult cu suporteri şi face o promisiune.

”În mod oficial, “aventura” mea la Dinamo s-a încheiat. Nu ştiu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat in totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări, dar şi cu eşecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid in ultima vreme. Motivul? Încă îl caut şi eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus.

Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamovişti şi cu speranţa că mă voi întoarce într-un alt moment al vieţii, iar numele meu va fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viaţa, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet şi dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă, ci dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaşte ştie că asta a fost dorinţa mea din totdeauna şi nu mă voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu ştiu să aprecieze adevăratele valori.

somproduct.ro

-locul 1 juniori D 2011-2012
-locul 1 juniori C 2012-2013
-locul 1 juniori B 2013-2014
-locul 2 juniori A 2015-2016
-peste 40 de meciuri la echipele naţionale de juniori
-Cupa Ligii 2017.

Acestea sunt lucrurile mărunte pe care le am făcut pentru Dinamo, alături de colegii mei, şi care au fost trecute cu vederea prea uşor.

Fanilor dinamovişti le mulţumesc pentru tot sprijinul de care am avut parte în toţi aceşti ani şi pentru emoţiile pe care le-am simţit împreună la fiecare meci, fiecare coregrafie şi fiecare cântec cântat împreuna pentru Dinamo.

Toţi anii dedicaţi complet lui Dinamo, sper să vă fie răsplătiţi înzecit şi să nu vă pierdeti niciodată entuziasmul şi speranţa cu care faceţi spectacol de fiecare data. Dinamo sunteţi voi, să fiţi conştienţi de asta în fiecare clipă. Voi faceţi Dinamo să fie ce este şi fără voi n-ar mai fi existat de mult. Le mulţumesc pe aceasta cale tuturor colegilor şi prietenilor mei de la Dinamo şi le doresc să ajungă acolo unde îşi doresc”, a scris Tîrcoveanu pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

In mod oficial, “aventura” mea la Dinamo s-a încheiat. Nu știu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat in totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări dar și cu eșecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid in ultima vreme. Motivul? Încă îl caut și eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus. Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamoviști și cu speranța că mă voi întoarce într-un alt moment al vieții, iar numele meu v-a fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viața, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet și dăruire pentru a demonstra ca nu sunt doar un nume in plus pe o lista, ci dragostea mea pentru fotbal se remarca prin stilul meu de joc. Cine ma cunoaște știe ca asta a fost dorința mea din totdeauna și nu ma voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu stiu sa aprecieze adevăratele valori. -locul 1 juniori D 2011-2012 -locul 1 juniori C 2012-2013 -locul 1 juniori B 2013-2014 -locul 2 juniori A 2015-2016 -peste 40 de meciuri la echipele naționale de juniori -Cupa Ligii 2017. Acestea sunt lucrurile mărunte pe care le am făcut pentru Dinamo, alături de colegii mei, și care au fost trecute cu vederea prea ușor. Fanilor dinamoviști le mulțumesc pentru tot sprijinul de care am avut parte in toți acești ani și pentru emoțiile pe care le am simțit împreuna la fiecare meci, fiecare coregrafie și fiecare cântec cântat împreuna pentru Dinamo. Toți anii dedicați complet lui Dinamo, sper sa va fie răsplătiți înzecit și sa nu va pierdeti niciodată entuziasmul și speranța cu care faceți spectacol de fiecare data. Dinamo sunteți voi, sa fiți conștienți de asta in fiecare clipa. Voi faceți Dinamo sa fie ce este și fără voi n ar mai fi existat de mult. Le mulțumesc pe aceasta cale tuturor colegilor și prietenilor mei de la Dinamo si le doresc sa ajungă acolo unde își doresc.

A post shared by Tîrco (@andreitircoveanu) on

  • Mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu a fost folosit în 25 de meciuri de Gaz Metan Mediaş anul trecut, când a fost împrumutat de Dinamo. Recent, tatăl lui Andrei a afirmat că Mircea Rednic nu-l mai place deloc pe fotbalist din momentul în care puştiul a semnat un contract de reprezentare cu Ioan Becali, iar acum înţelegerea a fost ruptă.
Reclame