Diogo Salomao reacționează, după oferta celor de la Girona

Bucurie dinamovista la golul lui Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 12 mai 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Diogo Salomao (30 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu Dinamo și evoluțiile foarte bune în tricoul alb-roșu l-au adus în atenția formației Girona, din prima ligă spaniolă.

vivre.ro

Directorul sportiv de la Girona, Quique Carcel, caută un jucător care să-l înlocuiască pe Johan Mojica, jucător ce s-a accidentat şi nu mai paote evolua în următoarele şase luni, iar Salomao pare înlocuitorul perfect, referinţele sale fiind bune de pe vremea în care activa în Spania. Acesta a şi luat direct legătura cu impresarul care l-a adus pe mijlocaş în România, Sergiu Dan.

Cu toate acestea, mijlocașul dinamovist își dorește să rămână în Ștefan cel Mare, dar nu exclude nici o eventuală despărțire de „câinii roșii”.

„Nu ştiu dacă voi rămâne la Dinamo. Este o întrebare la care nu ştiu ce să răspund. Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. În acest moment, sunt foarte fericit la Dinamo, în România. Am avut un an şi jumătate cu reuşite şi sunt mulţumit de ce am reuşit la Dinamo.

Probabil va exista şansa de a continua, de a prelungi contractul, însă nimic concret până acum. Cred că cel mai important este să mergem liniştiţi în vacanţă, cu toţii avem nevoie, să fim liniştiţi din punct de vedere mental şi vom lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu.

elefant.ro

Nu am niciun plan. Dacă va fi să continui aici, plăcerea va fi de partea mea, iar dacă va exista o ofertă care să fie bună pentru club şi pentru mine, atunci va fi bine pentru ambele părţi. (n.r. întrebat despre o eventuală ofertă de la FCSB) Nici nu am ce să zic despre acest lucru pentru că nu este nimic concret până în acest moment. Aşa se întîmplă în fotbal, pot veni oferte şi de la cluburile rivale, dar eu nu mă gândesc la aşa ceva acum, nu este nimic concret” , a declarat Diogo Salomao pentru Telekom Sport.

Joi, în conferința de presă, premergătoare partidei cu Astra Giurgiu, Mircea Rednic a anunţat că sunt interesate de serviciile portughezului două echipe din Golf.

„Eu am vorbit cu Salomao, el îşi doreşte să continue cu noi, sunt ceva discuţii cu echipe din Golf. Vă daţi seama că dacă oferta o să fie interesantă, atunci şi noi o să încercăm să găsim o soluţie. E totuşi jucător de 30 de ani…el e cel care va decide. Se simte bine aici, îmi place, e un profesionist adevărat, nu l-am auzit să plângă, e mereu pozitiv şi a arătat asta în teren”, a declarat „Puriul”.

Reclame