OFICIAL | Sergiu Popovici părăsește „haita”

În această dimineață, Dinamo și jucătorul Sergiu Popovici au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului prin intermediul site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro.

elefant.ro

Chiar dacă a spus că Sergiu Popovici e ca şi plecat de la echipă, Mircea Rednic a decis să-i mai acorde o şansă fundaşului lateral. „Puriul” a dezvăluit că jucătorul i-a cerut încă o şansă pentru a demonstra că merită să îmbrace tricoul alb-roşu.

În partida cu Hermannstadt (1-1), Sergiu Popovici l-a scăpat din marcaj pe Petrescu la scorul de 1-0, iar mijlocaşul gazdelor a deviat în poartă pentru 1-1.

Ce spunea Mircea Rednic despre Popovici: „Mai mult eu ce pot să-i fac, decât să-l bag în teren să joace? Nu pot să joc eu în locul lui! E un băiat care se pregăteşte, dar trebuie să faci diferenţa. Eşti la Dinamo! E un băiat bun, dar nu avem nevoie de băieţi buni pe aici.

Preşedintele Alexandru David a adăugat: „Jucătorii au şansa de a demonstra până pe 24 decembrie ceea ce pot. Toţi, exceptându-l pe Popovici, în cazul căruia s-a luat o decizie. Au şansa de a demonstra că a fost vorba despre o perioadă complicată.”

vivre.ro

Transferat în această vară, Popovici a jucat 13 meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare, toate în Liga 1.

  • Sergiu Popovici a mai evoluat în cariera sa, pentru: Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și Dinamo București.
  • 90 de meciuri a adunat Popovici în prima ligă a României, 17 pentru FC Vaslui, 28 la FC Botoșani, 32 pentru Gaz Metan Mediaș și 13 la Dinamo. A marcat trei goluri în prima divizie.
Reclame