VIDEO | Florin Bratu, apreciat în continuare de jucătorii lui Dinamo

Florin Bratu (38 de ani), la finele anului 2017, a dat „restartul” aşteptat de fani de mulţi ani. Fostul atacant, a cărui carieră de antrenor a gravitat în jurul echipelor de tineret şi juniori, era gata să readucă în actualitate proiectul „New Dinamo”.

evomag.ro

Bratu a fost omul care la readus pe Denis Ciobotariu înapoi în Ștefan cel Mare, de la Chindia Târgoviște, iar fundaș îi este recunoscător.

„A fost un progres pentru mine individual , pentru că am şi debutat , am şi jucat câteva meciuri în Liga 1, am prins şi în Cupă. Un debut cum nu se putea mai bine, o victorie, exact ce mi-am dorit…

Dânsul (n.r. Florin Bratu) m-a şi luat de la Târgovişte şi m-a debutat şi vreau să-i urez şi la mulţi ani pentru că astăzi este şi ziua lui şi mă bucur că am făcut-o într-un moment bun. M-aş bucura să mai lucrez cu dânsul pentru că mie personal mi-a fost bine”, recunoaște Denis Ciobotariu, pentru Telekom Sport.

neer.ro

Totodată, „Mitraliera” a mai promovat și alți patru tineri: Robert Moldoveanu (19 ani), Ion Gheorghe (18 ani), Liviu Gheorghe (18 ani) şi Ricardo Grigore (18 ani), fotbalişti produşi de clubul din Ştefan cel Mare.

sursă video: Telekom Sport
  • 5 meciuri a strâns Ciobotariu pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile. Fundaşul a debutat ca titular în partida câştigată cu Viitorul, scor 1-0.
  • Fundașul „câinilor” este cotat la 250.000 de euro.
Reclame