Ultimele detalii despre situația lui Marco Ehmann la Dinamo. Anunțul făcut de Ionel Dănciulescu

Marco Ehmann (18 ani) e una dintre „bijuteriile” din curtea lui Dinamo. Adus în Ştefan cel Mare de Marius Niculae, fundaşul de naţională nu a debutat și nu primeşte şanse în primul „11” al lui Mircea Rednic, iar Ionel Dănciulescu a explicat situaţia.

bestkids.ro

„E un jucător pe care Mircea Rednic îl place foarte mult. A făcut antrenamente cu noi, a participat la acţiunile naţionalei U18, a jucat la Dinamo U19, dar a avut câteva probleme cu spatele la un moment dat. A fost în Germania la un tratament, e un jucător interesant, de perspectivă, pe care nea Mircea îl place foarte mult. A fost o problemă legată de acte la început. După ce s-a rezolvat, s-a antrenat cu noi, va merge în cantonament cu noi”, a declarat Dănciulescu.

Conform Mediafax, omul care l-a adus pe Ehmann la Dinamo, fostul mare atacant al „câinilor”, Marius Niculae se gândeşte deja să-i caute un alt club fundașului. Niculae a spus că acesta ar putea ajunge la Sporting Lisabona.

„Voi avea o discuţie foarte serioasă cu cei de la Dinamo, pentru că este un jucător tânăr, cel mai bun jucător de vârsta lui la lotul naţional şi nu i se dă şansa să joace. Voi avea o discuţie serioasă cu ei, dacă nu poate să joace la Dinamo îl iau şi îl duc în altă parte. Aş prefera pentru el şi echipa a doua a lui Sporting, creşte într-un climat mult mai sănătos şi are şanse mult mai mari să facă pasul unde trebuie”, a declarat Marius Niculae.

Marco Ehmann s-a născut şi a crescut în Germania, iar Dinamo a fost primul club din România la care a fost legitimat. În rest, s-a format la echipe precum Spaiching, Reutlingen, Freiburg, Borussia Dortmund şi Karlsruhe. Acesta a ajuns la naţionala U18 a României şi, cu toate acestea, cei de la Dinamo nu i-au dat nicio şansă să arate ce poate la echipa mare.

Reclame