Hanca, prima reacție după ce a plecat de la Dinamo! „Înțepături” la adresa FCSB-ului

Dinamo s-a despărțit oficial azi de Sergiu Hanca, fostul căpitan semnând cu formația KS Cracovia, echipă care ocupă locul 9 în prima ligă poloneză.

StarShinerS.ro

70.000 de euro v-a primi Dinamo în schimbul fotbalistului care mai avea contract doar până în vară. Hanca a vorbit deschis despre despărțirea de Dinamo și speră că Mircea Rednic va găsi resursele pentru redresarea echipei.

„La Dinamo niciodată nu a fost linişte, mereu a fost presiune. Chiar şi dacă au fost rezultate consecutive foarte bune, dacă urma un eşec sau un semieşec, atunci lumea reacţiona.

În acest moment a fost o situaţie dificilă, cu toţii am avut de suferit, dar eu cred că de acum încolo nea Mircea Rednic va şti ce are de făcut, va aduce jucători capabili să facă faţă la Dinamo, jucători care să ajute echipe şi care să ducă echipa acolo sus unde îi este locul.

La Dinamo mereu sunt perioade şi perioade. Mai multă presiune este decât linişte. E normal, este cel mai titrat club din România, este un brand în momentul de faţă, este singurul care a mai ţinut ştafeta sus din punct de vedere al istoriei şi al brandului Dinamo.

Şi tot ce mai rămâne este să aibă rezultate cât mai bune şi să ajungă acolo sus, pentru că Dinamo este capabilă să fie acolo sus.

Doar trebuie să vină jucători care să facă diferenţa, jucători care să ajute echipa şi împreună cu stafful care este acum, sunt sigur că pot să facă acest lucru”, a declarat Sergiu Hanca.

teamdeals.ro

  • 20 de goluri în 114 partide a marcat Hanca la Dinamo în toate competițiile: 95/17 în Liga 1, 11/- în Cupa României, 6/3 în Cupa Ligii și 2/- în Europa League.
  • 1 trofeu a câștigat Hanca la Dinamo, Cupa Ligii în 2017.
  • 4 selecții are Hanca pentru prima reprezentativă a României.
  • 9 este locul ocupat de MKS Cracovia în prima ligă a campionatului polonez.
Reclame