VIDEO | El este portarul dorit de Dinamo.

Transferuri pe bandă rulantă la formația din Ștefan cel Mare înaintea plecării în Antalya, pentru cantonamentul de iarnă.

elefant.ro

După ce a renunțat la goalkeeper-ul Vlad Muțiu, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic are în teste începând de joi un portar de origine norvegiană, dar care a crescut în Anglia şi a fost convocat recent la naţionala Irlandei, ţară din care provine tatăl său.

Sean McDermott (25 de ani) are o înălțime de 1,85 metri și dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană. Născut pe 30 mai 1993, Sean a început fotbalul la Academia lui Arsenal Londra, formaţie cu care nu a putut semna până la vârsta de 16 ani. Aflat în Anglia şi-a declarat disponibilitatea de a evolua pentru naţionala Irlandei, tatăl său fiind originar din Donegal (Republica Irlanda). Pe lângă McDermott, dinamoviștilor le-a mai fost propus un goalkeeper, tot irlandez, dar acesta ar deveni o variantă doar dacă aducerea primului va pica.

Goalkeeper-ul a mai trecut pe la formațiile: Leeds, Start și Ullensaker/Kisa.

Sean McDermott este evaluat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Vlad Muțiu devine astfel cel de-al 16-lea jucător de care se dispensează Rednic. Sergiu Hanca, Giorgios Katsikas, Ivan Pesic și Mircea Axente vor rămâne și ei acasă.

DE LA DINAMO AU MAI PLECAT:

Jaime Penedo, Armando Cooper, Andrei Tîrcoveanu, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav, Kino Delorge, Mihai Popescu (împrumutat la St. Mirren), Robert Moldoveanu (împrumutat la Petrolul), Mihai Neicuțescu (împrumutat la Chindia) și Sergiu Popovici (transferat la Hermannstadt).

Programul oficial al lui Dinamo in pauza de iarnă

  • 11-25 ianuarie: stagiu de pregătire centralizată în Turcia (Antalya)
  • 13 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Hajduk Split (Croația)
  • 16 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Sion (Elveția)
  • 20 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia)
  • 23 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia)
Orele de disputare pentru meciurile amicale stabilite în cantonamentul programat în Turcia vor fi anunţate ulterior.
Reclame