VIDEO | „New entry” pe lista lui Mircea Rednic

Lotul lui Dinamo a plecat pleca, astăzi, în cantonamentul din Antalya, iar Mircea Rednic este obligat să întărească „haita” după valul de concedierilor din ultimele luni.

StarShinerS.ro

Din echipa deplasată, de antrenorul nostru, v-a face parte și mijlocașul belgian, Reda Jaadi. Fostul său antrenor, Ladislau Boloni a comentat despre jucătorul dorit de Dinamo. Reda Jaadi, 23 de ani, mijlocaș ofensiv poate juca și numărul 10, și extremă stânga.

„Are ambiție mare, șut la poartă, eu cred că are posibilitatea să crească acolo. Are capacitate de efort foarte mare, are și voință, plus un egoism pozitiv pentru un jucător de atac. Poate juca și al doilea vârf, băiatul este polivalent. Trebuie să-l asculte pe Mircea Rednic și o să fie bine pentru el”, a comentat Loți Boloni.

Fost jucător crescut de Standard Liege chiar în perioada în care Rednic era la această grupare, Jaadi nu e singurul fotbalist ce-ar putea sosi de la Antwerp la Dinamo.

  • 2 goluri în 24 de meciuri a reușit Jaadi în prima ligă belgiană.
  • 21 de partidea strâns Opare în Bundesliga pentru Augsburg, plus alte 72 meciuri în prima ligă belgiană pentru Antwerp și Liege, cu Standard câștigând Cupa în 2011.

20 de jucători prezenți la vizita medicală de la Dinamo

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara (17 ani) – de la echipa de tineret, Sean McDermott (25 de ani)

Fundași: Jordan Mustoe (27 de ani), Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu, Nasser Aliji

Mijlocași: Ioan Filip, Dan Nistor, Tomislav Gomelt, Rachid Ait-Atmane, Diogo Salomao, Deian Sorescu, Simon Zenke, Geani Crețu, Alexandru Longher, Gabriel Răducan, Măgureanu

Atacanți: Daniel Popa.

Italianul Mattia Montini a fost învoit și va face joncțiunea cu lotul direct în Antalya.

Reclame