Diogo Salomao e de vânzare! Vezi reacția portughezului

După 0-2 cu Hajduk Split, „câinii” nu se regăsesc și Diogo Salomao în teren, roș-albii pierd duelul cu FC Sion, scor final 0-3 (0-2).

StarShinerS.ro

Mijlocaşul recunoaște că situaţia sa este incertă la Dinamo, dar a precizat că va da totul până i se va decide viitorul. Oficialii lui Dinamo încearcă să obţină profit de pe urma lui Salomao şi ar solicita 200.000 de euro în schimbul portughezului.

„Nu ştiu care este situaţia mea. Mai am încă şase luni aici, la Dinamo. Sunt concentrat pe acest lucru şi nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă trebuie să rămân, voi da 100% pentru echipă, iar dacă va veni o ofertă şi va fi bună pentru ambele părţi, vom discuta”, a declarat Diogo Salomao.

Diogo Salomao a fost cel mai bun om al lui Dinamo în prima parte a sezonului, jucătorul în vârstă de 30 de ani, a disputat 58 de meciuri, a reuşit 15 goluri şi 16 assist-uri. La 1 ianuarie, el a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar Dinamo nu vrea să îl piardă gratis la finalul sezonului.

  • 1 milion de euro este cota lui Diogo Salomao.
Reclame