Vasile Miriuţă nu o vede pe Dinamo în play-off: „Ştiţi că sunt dinamovist, dar nu!”

Vasile Miriuță a avut un mandat plin de peripeții pe banca tehnică a lui Dinamo. Tehnicianul a sosit în Ștefan cel Mare de la Concordia Chiajna, acolo unde l-a găsit începutul sezonului 2017/2018. Toată aventura antrenorul originar din Baia Mare, la Dinamo s-a încheiat după ce „Tati” a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

StarShinerS.ro

Actualul antrenor al echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă crede că Dinamo nu mai are nicio şansă de a merge în play-off.

„Dinamo nu mai trece printr-o perioadă bună nu doar de când am fost eu acolo. De mai mulţi ani, ştim toţi. Nu ştiu. Sper ca cei de acolo să găsească o soluţie pentru binele clubului şi pentru aceşti suporteri minunaţi pe care îi are Dinamo. Am fost acolo şi sunt nişte suporteri minunaţi.

Nu e uşor când vine un antrenor şi au plecat nişte jucători. S-au schimbat antrenori… Bratu, Claudiu, am fost eu înainte, a venit Rednic, au plecat zece vin zece. Părerea mea e că s-au schimbat mulţi antrenori. Şi unui antrenor, am mai spus-o, dă-i timp… Dă-i şase luni. Uite eu am avut şi noroc şi şansă şi am găsit un grup minunat şi m-au ajutat băieţii. M-au ajutat cei din conducere. Nu vreau să îmi laud şefii, dar mai rar am găsit oameni ca aici, la Sibiu.

Sunt nişte oameni minunaţi care vor binele acestui club, sunt aproape de echipă, te ajută cu orice şi asta se vede şi în rezultatele echipei.

StarShinerS.ro

În primul rând e bine că au încredere în Mircea Rednic. Dacă el vrea să schimbe, a schimbat. Va aduce jucători şi să meargă pe mâna lui Rednic. Vor juca în play-out că nu au nicio şansă la play-off şi să îl lase din vară încolo să facă o echipă competitivă care să se bată la podium. Nici pe Mircea Rednic nu îi dai continuitate, îl schimbi, aduci alt antrenor… Poţi să uiţi.

Nu… 100%. Ştiţi că sunt dinamovist, dar nu… Nici vorbă. Şansele sunt zero, trebuie să fim realişti”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Telekom Sport.

  • Hermannstadt se află pe locul 7 și are un avans de şase puncte faţă de Dinamo, care se află pe poziţia a 11-a.
Reclame