VIDEO | Sean McDermott a semnat cu Dinamo

Telenovela Sean McDermott a ajuns la final, Irlandezul Sean McDermott (25 de ani) este noul jucător al lui Dinamo. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului nostru.

StarShinerS.ro

La începutul anului, McDermott a efectuat vizita medicală cu Dinamo, dar apoi a refuzat să plece în stagiul de pregătire după ce nu a ajuns la un acord cu oficialii clubului nostru. Portartul irlandez cu cetățenie norvegiană a continuat discuțiile cu Dinamo și l-a un moment dat a părut că cele două părți au ajuns la un acord. Însă, goalkeeper-ul crescut de Arsenal Londra a cerut anumite clauze în contract, iar oficialii dinamovişti nu au fost de acord cu aceste doleanţe ale jucătorului.

În cele din urmă, Sean McDermott și Dinamo au ajuns la o înțelegere, iar fotbalistul a semnat înțelegerea și se va alătura lotului lui Mircea Rednic în Antalya.

Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană, a evoluat pentru echipele naționale U17, U19 și U21 ale Irlandei și a fost convocat, anul trecut, la
prima reprezentativă.

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei și a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.

Noul portar dinamovist a efectuat, cu echipa din Ștefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

  • 10 selecții are McDermott la loturile naționale ale Irlandei, 6 la U21, 3 la U19 și una la U17. Are patru convocări la prima reprezentativă, însă nu a debutat pentru echipa națională a Irlandei.
  • 29 de partide a apărat McDermott, anul trecut, pentru Kristiansund în prima ligă a campionatului norvegian.
  • 106 meciuri a adunat McDermott în competițiile din Norvegia, 88 în prima ligă, 11 în divizia secundă și 7 în Cupa Norvegiei, pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.
  • 1,85 m este înălțimea noului portar al echipei din Ștefan cel Mare.
  • Sean McDermott este evaluat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.
Reclame