Cristi Pulhac deplânge starea actuală a clubului: „Sper să se întâmple ceva bun anul ăsta”

Sala Dinamo a fost duminică, 20 ianuarie 2019, gazda unui super-turneu de old boys, intitulat Trofeul Legendelor 2019, la care au evoluat cele mai reprezentative echipe ale Bucureștiului, și nu numai, Steaua, Dinamo, Rapid și Sportul Studențesc.

StarShinerS.ro

Jucători importanți, care au scris istorie în tricourile celor patru echipe, au fost prezenți la mini-competiția câștigată de Sportul Studențesc la loviturile de departajare.

Cristi Pulhac (34 de ani) a îmbrăcat din noul tricoul lui Dinamo și a vorbit despre situația în care se află clubul cu care a reușit să câștige titlul național în două rânduri.

„Mă bucur că sunt din nou în tricoul lui Dinamo. Mă simt ca atunci când luam campionatul, am întâlnit oameni frumoși, care au marcat fotbalul din România.

Ne-am menținut bine în formă. Eu am fost și la Exatlon, a contat mult și asta. E mult mai greu pe teren mic. Așa era și în perioada în care activam.

Aștept în continuare ca fotbalul românesc să o ia pe o pantă ascendentă. Nu cred că se va întâmpla asta foarte curând. Eu am mai mult planuri personale, nu pe plan sportiv. Sunt la zi cu toate știrile.

Mi-ar plăcea să fiu implicat, să simt terenul de fotbal. Nu știu ce urmează pentru mine. Fotbalul m-a consacrat și aș încerca să îi dau ceva înapoi.

Înainte când pierdeam un meci după 10 victorii, eram extrem de triști. E diferită și mentalitatea poate. Susținere financiară au, suporterii sunt lângă ei. Înainte nu mai puteam ieși pe stradă dacă pierdeam un meci. Se tot vorbește de 7 ani de zile de un nou proiect. Nu cred că mai depinde neapărat de domnul Negoiță. Sunt alte probleme, la nivelul managementului cred eu.

Sper să se întâmple ceva bun anul ăsta. Doamne-ferește, să nu se bată la ultimele locuri. Sper să câștige play-out-ul, iar anul viitor să aibă o strategie mult mai bună, să tragă toți la aceeași căruță.

Aș veni în continuare la meciurile lui Dinamo. Am fost când era Bratu, l-am susținut. O să vin în continuare, chiar dacă stadionul și terenul sunt așa cum sunt”, a declarat fostul fundaș dinamovist.

Cristian Pulhac a câștigat în tricoul lui Dinamo, 2 titlul de campion (2002, 2007), 2 Cupe ale României în 2005 și 2012. Dinamovistul mai are în palmares Supercupa României (2005, 2012) și a adunat 166 jocuri / 2 goluri (Liga I), 33 jocuri / 2 goluri (cupele europene) și 3 selecții (echipa națională).

Reclame