VIDEO | Gestul pentru care Stefan Radu a văzut cartonaș roşu, în minutul 120+4

Lazio Roma s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce a trecut de Inter în sferturi, după executarea loviturilor de departajare.

Partida s-a decis la loviturile de departajare. După 90 de minute scorul a fost egal, 0-0, iar în minutul 108, Immobile a marcat pentru Lazio. La ultima fază a jocului, Inter a primit un penalty controversat, decizie luată de arbitru în urma consultării sistemului VAR.

Decizia centralului l-a enervat la culme pe Ștefan Radu care a protestat vehement. Arbitrul nu a tolerat ieșirea nervoasă a românului și i-a aratat direct cartonașul roșu. Icardi a inscris și a trimis meciul la penalty-uri.

Lazio s-a calificat în cele din urmă în semifinale după 4-3 la penalty-uri și se va lupta cu AC Milan pentru un loc în finală.

  • Transferat de Lazio de la Dinamo, în ianuarie 2008, Ştefan Radu (30 de ani) are peste 270 de meciuri în toate competiţiile pentru biancocelesti, alături de care a cucerit două Cupe ale Italiei şi o Supercupă a Italiei.
  • Românul este cel mai vechi jucător din lotul lui Lazio, iar în trecut a purtat ocazional banderola de căpitan al echipei.
  • Fostul dinamovist este cotat la suma de 6 milioane de euro.
Reclame