VIDEO | Ionel Dănciulescu confirmă interesul pentru Ante Puljic. Vezi în ce proporții poate ajunge croatul

Transferurile la Dinamo nu s-au terminat, anunţă Mircea Rednic, care speră să le facă facă fanilor o surpriză. Tehnicianul alb-roşiilor spune că încearcă să-l readucă în Ştefan cel Mare pe Ante Puljic.

„Mai vreau un fundaș central şi suntem în discuții avansate cu Lorenzo Gonelli, de la Livorno. Puteam aduce un fundaș central acum câteva zile, dar vreau să mai aștept. Cireașa de pe tort ar fi Ante Puljic.

El are o situație dificilă la Al Faisaly, după ce am plecat eu. Nu a jucat în ultimele două meciuri acolo. Am înțeles că a primit o hârtie că se poate transfera, iar el vrea să vină aici. Vom vedea ce va fi”, a declarat Rednic, într-un interviu acordat celor de la Radio Dinamo 1948.

Team managerul echipei de fotbal Dinamo, Ionel Dănciulescu a recunoscut că formaţia pe care o reprezintă negociază cu fotbalistul croat, însă în acest moment există nişte probleme legate de situaţia lui contractuală. Din câte se pare, el are de recuperat nişte bani de la Al Faisaly, iar arabii vor să îl lase liber doar dacă renunţă la sumele restante.

„Au fost discuţii înainte legate de Puljic. Nici în momentul actual situaţia lui contractuală nu e clară. Probabil dacă îşi va rezolva acolo situaţia, sunt şanse. Eu zic că în proporţie de peste 50% va veni, dacă îşi rezolvă problemele de acolo, având în vedere relaţia dintre el şi Mircea Rednic”, a spus Dănciulescu, pentru un trust de presă.

  • 800.000 de euro este cota lui Ante Puljic, conform transfermarkt.com.
  • 28 de meciuri, două goluri și o pasă decisivă are Ante Puljic pentru Dinamo.
Reclame