VIDEO | Dinamo le răspunde ieșenilor: “Nu înțeleg toate aceste declarații cu note de plată și alte lucruri”

Noua echipă a lui Dinamo a debutat în noul an cu o victorie la scor 3-0, împotriva celor de la Poli Iaşi, după un meci pe care ”câinii” l-au controlat încă de la început.

vivre.ro

În minutul 22, fundașul central al lui Dinamo, Ricardo Grigore a fost în prim-plan la o fază în care, involuntar, l-a lovit cu cotul în plină figură pe Florin Gardoș. Fostul jucător al FCSB-ului, s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, în urma loviturii primite în timpul meciului, din etapa a 22-a.

După ce au aflat verdictul în cazul lui Florin Gardoș, oficialii celor de la Poli Iași au anunțat că au trimis o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru a analiza faza în care Grigore l-a accidentat pe Gardoş. Mai mult, președintele celor de la Poli Iași ar vrea ca toate costurile pentru tratamentul lui Florin Gardoș să fie suportate de Dinamo.

“Cerem mai mult respect pentru jucători. Este un caz care ne prejudiciază. Cine plăteşte? Florin va avea nevoie de o mască, de tratament, de recuperare, cine plăteşte toate astea?”, a declarat Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași.

În replică, președintele clubului de fotbal Dinamo, Alexandru David, a spus că așteaptă facturile pentru tratamentul lui Florin Gardoș.

melimeloparis.ro

“Nu va fi nicio problemă, să ne trimită facturile să le decontăm. Până în minutul 70, nu știau unde este careul lui Dinamo. Dacă era 4-0, nu zicea nimeni nimic. Dacă nu își permit lucrul acesta, nu e problemă”, a spus Alexandru David, pentru un trust de presă.

Acesta este completat de Ionel Dănciulescu. Team managerul “câinilor” le-a răspuns celor de la Poli Iași: “Nu înțeleg toate aceste declarații cu note de plată și alte lucruri. Ne pare foarte rău pentru ce a pățit Florin, dar a fost o ținere reciprocă de tricouri, iar Ricci nu a vrut să îl lovească pe Gardoș. Fracturi de piramidă nazală am avut și eu două, ultima fiind într un meci celebru cu Craiova, am ieșit accidentat în minutul 80, jocul s a terminat 4-4 și nu am putut să joc etapa următoare cu Rapid.

Nu a zis nimeni de la Dinamo nimic. Am luat lucrurile în piept, bărbătește, și am mers mai departe. Nu a mers nimeni la diverse comisii și alte chestii de genul acesta. Din câte știu, jucătorii sunt asigurați medical și atât timp cât sunt sub contract cu un anumit club, trebuie îngrijiți de către cei pe care ii reprezintă.

Așa cum Dinamo a avut grijă de mine în acel moment. Nu se bucură nimeni pentru ce s a întâmplat, dar fotbalul este un sport bărbătesc, de contact, și astfel de lucruri se întâmplă. Jucătorii își asumă riscurile. Până la urmă și acesta este un motiv pentru care meseria de fotbalist este mai bine plătită decât alte meserii”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

sursă video: digisport.ro

Lasă un răspuns