Rednic l-a cucerit pe McDermott! Ce planuri are

Sean McDermott, 25 de ani, noul portar al lui Dinamo, dezvăluie într-un interviu ce relație are cu Mircea Rednic, dar și ce planuri are după ce îi va expira înțelegeri cu alb-roșii.

StarShinerS.ro

Goalkeeperul irlandez afirmă, că venirea în Ștefan cel Mare este un pas înainte.

“Este un pas înainte. Știam de acest club înainte să primesc oferta. Este o mare echipă a României, cu suporteri senzaționali. În urmă cu ceva ani jucau constant în Europa.

Înainte să vin la Dinamo m-am uitat pe clasamentul Ligii 1 și am studiat echipele Steaua și CFR mai atent. Le știam și când eram în Norvegia pentru că sunt echipe care au participat în competițiile europene

Am un contract de 18 luni cu Dinamo. În această perioadă am să fac tot posibilul să îmi ajut echipa. După ce trece acestă perioadă, mai vedem ce o să fie”, a declarat McDermott, pentru gsp.ro.

Irlandezul, este mulţumit și de metodele de antrenament a lui Mircea Rednic: “Îmi place că ne lasă să fim liberi. Pentru mine e bine pentru că eu de asta am nevoie ca să pot să dau tot ce am mai bun, să nu fiu constrâns”.

Sean nu a apucat încă să debuteze pentru țara sa, dar este în anturajul selecționatei. În schimb, goalkeeper-ul dinamoviștilor a intrat recent în anturajul primei reprezentative a Irlandei. Acesta a fost convocat de două ori în 2018 pentru meciurile din Cupa Națiunilor împotriva Țării Galilor și Poloniei.

  • 500.000 € valorează McDermott în acest moment, conform transfermarkt.de.
  • 6 meciuria jucat McDermott pentru echipa națională U21 a Irlandei. Mai are 3 jocuri pentru U19 și unul pentru U17.

Lasă un răspuns