CONFERINŢĂ DE PRESĂ | Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo: „Azi sau mâine sper să îl rezolvăm”

Duminică, de la ora 20:00, Dinamo va primi vizita celor de la FC Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Liga 1. Partida va avea loc pe stadionul Dinamo.

melimeloparis.ro

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu FC Botoșani. “Puriul” a anunțat că, după ce a căzut transferul lui Ivan Hladik, în aceste zile Dinamo va mai face o mutare, antrenorul dorind un fundaș.

“Nu am ce calcule sa fac, trebuie să câștigăm. Atmosfera este foarte bună, iar cei care au venit recent s-au adaptat la ce le-am cerut. Stau mai bine la capitolul fizic, dar pe partea dreaptă tot avem probleme. Am ratat și două transferuri, dar până pe 25 mai avem.

Maximum un jucător va mai veni. Trebuie să ne întărim în apărare. Uite, Deian Sorescu e suspendat și trebuie să improvizez pe postul de fundaș dreapta. Am nevoie de concurență pe posturi. Dussaut încă nu este gata. Săptămâna viitoare va începe antrenamentele cu echipa, dar va dura cel puțin două săptămâni până va fi apt. Eu am nevoie de un jucător care să poată juca acum, în aceste trei meciuri.

Vreau un jucător care să poată juca fundaș dreapta și fundaș central. Sper ca azi sau mâine să-l rezolvăm și să-l aflați”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Lasă un răspuns