Dinamo ratează transferul fundașului atât de așteptat de Mircea Rednic: “Îmi pare rău!”

Mircea Rednic a primit o veste proastă în ultimele ore. După ce Dinamo s-a înțeles cu Alexander Christovao, care a semnat vineri, la câteva ore a căzut transferul ultimului sosit, slovacul Ivan Hladik.

melimeloparis.ro

Fundașul slovac de 26 de ani a dezvăluit care sunt motivele care au dus la această situație, deși transferul părea, la un moment dat, iminent.

”Îmi pare rău că nu am rămas la Dinamo. Agentul meu nu le-a explicat celor de la club că eu am niște probleme medicale, eu semnasem contractul, dar rămasese ca și oficialii clubului să semneze și nu au mai făcut-o. M-aș fi recuperat în două, trei săptămâni, aveam probleme musculare. Iar Bogdan (n.r. Bălănescu, secretarul general al clubului) mi-a spus că ei au nevoie de un jucător care să joace acum. Asta este, m-am întors în Slovacia”, a declarat Ivan Hladik, potrivit unei publicați online.

Informația a fost confirmată pentru Digi Sport de Ionel Dănciulescu, team-managerul lui Dinamo “Transferul lui Hladik a picat. Au existat anumite neînțelegeri între club și jucător”, a declarat oficialul dinamovist.

evomag.ro

După Ziggy Gordon, Mircea Rednic rămâne și fără Ivan Hladik. Este al doilea transfer ratat de Dinamo în ultimele zile, ambii fundași doriți foarte mult de Mircea Rednic. Înaintea lui Hladik căzuse și mutarea fundașului dreapta scoțian Ziggy Gordon, care avea deja biletele cumpărate pentru București înaintea meciului lui Dinamo la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. În cazul lui Gordon, problemele au apărut din pricina clubului său, Hamilton Academical, care-i promisese că îl lasă liber de contract. Cu câteva ore înainte ca Gordon să plece spre România, oficialii scoțieni s-au răzgândit și au cerut bani pe el.

Fundașul, care mai are contract cu Hamilton până în vară, rămâne în atenția lui Mircea Rednic, care e decis să-l aducă liber de contract, în vară, la Dinamo.

Lasă un răspuns