VIDEO | Mircea Rednic vrea victoria cu Botoșani și anunţă prime pentru accederea în play-off

Mircea Rednic a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care Dinamo îl va disputa împotriva celor de la FC Botoșani, duminică, 17 februarie, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1, iar antrenorul a dezvăluit că a oferit primul salariu primit din partea clubului din Ştefan cel Mare.

“Am primit primul salariu și l-am dăruit jucătorilor. Dacă voi intra în play-off, am o primă de 20.000 (n.r. euro). Până atunci, tot ce voi primi de la club voi da jucătorilor”, a declarat antrenorul “câinilor”, la conferinţa de presă.

“Puriul” a vorbit și despre meciul cu FC Botoșani și recunoaște că are probleme de lot, dar speră să găsească soluții pe partea dreaptă.

“Trebuie să fac improvizații. Ciobotariu e jucătorul nostru, își ia banii de la Dinamo, trebuie să îi dea bătaie lui tati. Nu am ce calcule să fac. Trebuie să câștigăm toate meciurile. Atmosfera este foarte bună, iar jucătorii care au venit s-au adaptat la ceea ce le-am cerut și stau mai bine din punct de vedere fizic. Păcat că nu avem soluții pe partea dreaptă. Am încercat, dar am ratat două transferuri. Noi nu avem altă alternativă. Trebuie să câștigăm. Știu că Botoșani este o echipă care practică un joc frumos, e bine organizată și are jucători care pot face diferența. Nu primesc goluri… Nici noi nu am primit goluri și am marcat.

Avem concurență în atac și e posibil să joc cu două vârfuri. Ne dorim să câștigăm meciul de mâine și nu facem jocurile nimănui. Ar fi o minune să ne calificăm în play-off, iar de acolo o să luptăm pentru un loc cât mai sus deoarece ne dorim să jucăm în cupele europene”, a mai spus Mircea Rednic.

Lasă un răspuns