Mircea Rednic: “Toţi jucătorii au contract un an şi jumătate!”

Dinamo a ratat șansa de a juca în play-off după înfrângerea cu Botoșani, scor 1-2, iar situația de la nivelul echipei e una extrem de neclară, dar tehnicianul Mircea Rednic face afirmații surprinzătoare.

“Am vorbit cu Alexandru David după meciul de duminică aseară. Cu Negoiță nu am vorbit, a fost plecat din țară. Este dezamăgit, dar mergem înainte, ce să facem? În sezonul viitor ne propunem campionatul și Cupa”, a declarat Mircea Rednic, pentru ProSport.

Eşecul de duminică seară a dat startul unei sumedenii de speculaţii. Printre care și faptul că jucătorii aduşi de antrenor se vor demotiva şi că urmează o perioadă în care îşi vor căuta alte echipe, pentru a părăsi Dinamo în vară.
Iată răspunsul lui Rednic.

“Toţi jucătorii au contract un an şi jumătate! Unde să plece? Singurul care are contract până în vară e Rachid Ait-Atmane, dar el vrea să prelungească, deci nu e problemă. Nu pot să judec jucătorii după două sau trei meciuri, vom vedea în următoarea perioadă ce se întâmplă”, a mai dezvăluit tehnicianul dinamovist.

Lasă un răspuns