VIDEO | Florin Prunea a identificat posturile deficitare ale dinamoviștilor

Fostul portar al lui Dinamo, Florin Prunea a vorbit, astăzi, la ProSport LIVE despre situaţia actuală a echipei sale de suflet. Roş-albii au ratat play-off-ul Ligii 1, pentru al doilea sezon la rând.

„Dinamo e într-o situaţie delicată. E al doilea an când nu e în play-off şi ar fi prea mult trei la rând cu echipa în play-out. Lucrurile nu mergeau de fapt de mult timp. Schimbări dese, calitatea jucătorilor era scăzută şi acum a venit decontul.

Acum, Rednic şi-a asumat o strategie. A adus 15 jucători şi mai aduce, dar cei veniţi acum în iarnă sunt la ‘ghici’. Îţi asumi, fiindcă sunt unii care nu au mai jucat de mult timp sau au fost daţi afară de la alte echipe, aşa cum a fost şi cu cei plecaţi de la Dinamo.

În play-out se înjumătăţesc punctele şi te trezeşti la trei lungimi de baraj. Dacă pierzi un meci, că prinzi o zi mai slabă, e greu să mai ieşi de acolo”, a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

Ex-goalkeeperul a identificat şi posturile deficitare ale „câinilor roșii”.

„Cred că Dinamo mai are nevoie de un portar, de fundaşi laterali şi de un om la mijloc care să ‘facă’ jocul. Eu cred că vor mai pleca din ce de acum! Altfel, îmi plac Ricardo Grigore şi Klimavicius, nu sunt probleme acolo, ci pe benzi. Mai e Montini, care e bun, îmi place şi de Filip.

Oricum, din vară echipa va arăta mai bine. Vor fi relaţii de joc şi fotbalişti pregătiţi fizic, că aţi văzut câte accidentări se petrec. Acum nu are nici Rednic bagheta magică, are nevoie de timp.

Rednic a zis că are ca obiectiv la anul campionatul şi Cupa. E normal să spună aşa. El e responsabil. Repet: trei ani la rând cu Dinamo în afara play-off-ului e deja prea mult. E important că suporterii sunt aproape. Ei apreciază că te baţi şi poţi să pierzi, dar să ai atitudine. Oricum, şi dacă bătea pe Botoşani era greu, doar se mai ţinea vâlvătaia aprinsă”, a mai spus Prunea, pentru sursa mai sus citată.