CONFERINŢĂ DE PRESĂ | Mattia Montini: “Aici mă simt fotbalist adevărat”

Mattia Montini a ajuns la șapte goluri în Ștefan cel Mare și spune că în România se simte în sfârșit fotbalist. Deși ar vrea să mai joace la Frosinone, echipa lui de suflet, italianul recunoaște că în Liga 1 s-a aflat pentru prima oară în prim plan.

“Mi-ar plăcea la un moment dat să joc și în alt campionat. Sunt un suporter al celor de la Frosinone și îmi doresc ca ei să fie cât mai sus. Eram puțin sceptic când am venit în România, dar acum îmi place foarte mult, îmi plac mall-urile, oamenii ospitalieri. Aici mă simt fotbalist adevărat, în Italia dacă nu joci în primele 5 echipe, nu exiști. Nu o cunosc pe Dunărea Călărași, știu că nu traversează cea mai bună perioada, dar fotbalul ne-a învățat că putem să învingem prima clasată, apoi să pierdem cu alții. Nu trebuie să o subestimăm, avem nevoie de un rezultat bun pentru că suporterii asta vor să vadă”, a spus Mattia Montini.

Atacantul italian a mai vorbit, astăzi, în conferinţa de presă premergătoare partidei Dunărea Călăraşi – Dinamo, despre mesajul pe care Mircea Rednic l-a transmis în vestiar câinilor după ratarea play off-ului!

„Puriul” le-a solicitat elevilor atenție în continuare și mai ales să rămână concentrați. Montini recunoaște că jucătorii au fost dezamăgiți după înfrângerea cu FC Botoșani.

“Am încercat să facem tot ce e posibil, eram conștienți că ar fi fost un miracol. Trebuia să așteptăm un pas greșit al mai multor adversari. Am condus runda trecută, am luat două goluri apoi, acum a trecut. Momentan e să ne gândim la următoarele două partide. Este o atmosferă pozitivă, Rednic ne îndeamnă să rămânem așa, fotbalul e făcut din înfrângeri și victorii. E normal să fie o deziluzie, dar sperăm ca în următoarele partide să dăm satisfacție. Suntem puțin dezamăgiți, e normal, obiectivul e dificil să-ți găsești motivația”, a mai declarat Mattia Montini.

  • Pe transfermarkt.com, atacantul dinamovist este evaluat la 400.000 de euro.

Lasă un răspuns