Sean McDermott și-a găsit repede echipă. Vezi în ce campionat va evolua

Sean McDermott, 25 de ani, a fost dat afară de Rednic de la Dinamo. Antrenorul echipei noastre, Mircea Rednic nu a fost mulțumit de prestațiile sale și astfel, cele două părţi au ajuns la un acord pentru a rezilia înţelegerea semnată în perioada de mercato din iarnă.

„Eu am cerut portar, nu libero”, a spus Rednic, după despartirea de portarul adus la începutul anului 2019. A apărat în trei meciuri disputate de Dinamo în Liga 1 şi a primit două goluri.

Sean McDermott a acceptat să îşi rezilieze contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare și a renunţat la un salariu lunar în valoare de 7.000 de euro pe lună, mult peste remuneraţiile încasate de ceilalţi coechipieri de la Dinamo. După ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo, Sean McDermott s-a întors la fosta sa echipă, Kristiansund BK, din prima ligă din Norvegia, de la care plecase înainte să ajungă la un acord cu Dinamo Bucureşti în perioada de mercato din iarnă.

Revenirea lui McDermott la clubul norvegian a fost anunțată pe site-ul oficial al clubului nordic. Oficialii lui Kristiansund au fost foarte încântați să audă că McDermott poarte reveni.

„Am tot căutat soluții pentru postul de portar când am aflat că Sean a semnat cu Dinamo.

Când am aflat că a plecat din România, am pus în așteptare celelalte piste pe care mai eram și ne-am înțeles imediat cu Sean”, a zis Kenneth André Leren, managerul sportiv al lui KBK.

  • Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană, a evoluat pentru echipele naționale U17, U19 și U21 ale Irlandei și a fost convocat, în 2018, la prima reprezentativă.
  • Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei și a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.
  • Noul contractul al lui Sean McDermott cu Kristiansund este valabil pănă în 2021.