VIDEO | Rednic după victoria cu Dunărea. Vezi, ce îl supără

Dinamo a câștigat primul meci din play-out, scor 2-0 cu Dunărea Călărași. Mircea Rednic îi laudă pe Montini și Nistor după acest meci.

Despre capitanul echipei, Rednic este de părere că nu va fi convocat de Cosmin Contra la echipa națională. Și a explicat de ce nu crede acest lucru.

“Așteptăm ca Nistor să marcheze în continuare, să ofere pase de gol, pentru a fi chemat la echipa națională. Trebuie să treacă peste supărarea că am ratat play-off-ul. Nu îi convine nimănui. E și vina lor, dar acuFotografii din peluzăm trebuie să privim în viitor, să construim pentru sezonul următor.

Ne-am apărat excelent, am avut și situații bune pe contraatac. Am obținut ce ne-am propus, o victorie în primul meci. Dunărea a jucat mult mai bine decât în meciul din returul sezonului regulat.

Mandanda e un portar bun. Dacă îl aveam pe el în meciul cu Botoșani, poate acum eram în play-off. Poate va rămâne și de anul viitor. Toți jucătorii care au sosit acum, au contracte pe minim un an jumătate. Rednic nu schimbă nimic!”, a declarat Rednic la conferința de presă.

sursă video: Fotografii din peluză

Lasă un răspuns