Christovao revine la antrenamente. Când va debuta în tricoul lui Dinamo

Dinamo va juca duminică, de la ora 17:30, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Partida se va desfășura pe stadionul „Gaz Metan”.

Înainte de meciul cu Gaz Metan, Dinamo primește o veste bună. Angolezul Alexander Christovao revine la antrenamente, după ce și-a rezolvat problemele cu permisul de munca.

Fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, le-a transmis oficialilor clubului că și-a rezolvat problema avută cu permisul de muncă și cu restul actelor necesare pentru a putea evolua în tricoul lui Dinamo.

Mircea Rednic a fost cel care a insistat cel mai mult pentru atacant. Antrenorul l-a dorit pe Christovao, jucător care a reuşit să promoveze sezonul trecut cu Zaglebie Sosnowiec în prima ligă poloneză. Dar aceasta, a venit la pachet și cu o suspendare uriașă.

Nu mai puțin de 10 meciuri a fost nevoit să stea pe bară Christovao după ce și-a călcat un adversar pe piept în partida cu Pogon Szczecin.

Oricum, cu toate că a transmis că se va interesa vizavi de reducerea suspendării, sunt șanse minime ca aceasta să se producă. „Din ce ni s-a spus, a rămas cea inițială”, au comentat dinamoviștii. Christovao mai are 4 etape de suspendare de ispășit.