VIDEO | Mircea Rednic, nemulțumit de rezultatul de la Mediaș. Vezi ce spune despre gafa lui Grigore

Gaz Metan Mediaș a câștigat meciul jucat cu Dinamo București, scor 2-1, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1.

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului despre eroarea lui Ricardo Grigore, din care ardelenii au reușit să înscrie golul victoriei.

“Am început bine, dar am luat două goluri care puteau fi evitate. Prima repriză a fost mai bună pentru Gaz Metan, cei de acolo au mai avut și alte ocazii. Apoi am reechilibrat jocul, însă am primit gol dintr-o fază care nu anunța nimic. Greșeala lui Grigore e a unui jucător fără experiență. Azi am făcut greșeli mai mari decât adversarii noștri.

Ești la Dinamo, e presiune! Dar jucătorii tineri au tot sprijinul meu. Există presiune, există concurență, iar când ți se oferă șansa să joci, trebuie s-o faci. El trebuia să joace simplu și să nu facă greșeli. Sunt sigur că Ricardo Grigore poate fi un apărător bun. Nu sunt supărat pe el, dar nu trebuie să-l desființăm”, a declarat „Puriul”.

Mai mult, Mircea Rednic a lansat o serie de acuze la adresa gazdelor și susține că medieșenii au pus presiune pe arbitru.

“Arbitrul (n.r. Marian Barbu) nu a avut personalitate să-i pună la punct pe cei de la Mediaș. Nu am pierdut din cauza arbitrajului, dar sunt dezamăgit de unele reacții. Aici e un oraș liniștit, cu oameni educați.

Așa a fost peste tot pe unde a fost Edward Iordănescu, mereu a fost presiune. Oricum, nu din această cauză am pierdut”, a mai declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

sursă video: Fotografii din peluză

Lasă un răspuns