Cosmin Contra, convocare de urgență. Ce dinamovist a fost chemat la prima reprezentativă

Cosmin Contra nu scapă de probleme înaintea debutului naţionalei României în preliminariile Euro 2020.

Mijlocașul Gicu Grozav, 28 de ani, acuză probleme medicale și va fi indisponibil pentru meciurile României cu Suedia, 23 martie, și Insulele Feroe, 26 martie.

În aceste condiţii, selecţionerul „tricolorilor” a decis să-i convoace pe Dennis Man şi Dan Nistor.

„În timpul ultimei partide jucate la echipa de club, Gheorghe Grozav a acuzat probleme musculare. În urma investigațiilor efectuate de staff-ul medical al echipei naționale s-a constatat că fotbalistul a suferit o leziune fibrilară la nivelul mușchilor adductori

Astfel, Grozav nu va fi apt pentru meciurile cu Suedia și Feroe. El va rămâne totuși în cantonamentul naționalei pentru continuarea tratamentului până la deplasarea echipei în Suedia.

În locul lui Grozav, selecționerul Cosmin Contra l-a convocat de urgență pe Dennis Man (FCSB), de la naționala U21. De asemenea, întrucât Răzvan Marin și Paul Anton acuză unele probleme medicale, se va alătura lotului și mijlocașul Dan Nistor (Dinamo)”, se arată în comunicatul FRF.

„Sunt în drum spre echipa națională. Sper să scoatem rezultate bune, îmi doream asta și dacă nu eram convocat. Doamne, ajută să ajungem la Euro!”, Dan Nistor pentru gsp.ro.

  • Suedia – România se joacă sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00. Româna – Insulele Feroe are loc marți, 26 martie, de la ora 21:45.