Dinamoviștii râd de Vlad Chiricheș: “Joacă din an în Paşte!”

Reprezentativa de fotbal a României va debuta în preliminariile pentru EURO 2020, în Suedia, sâmbătă, 23 martie. Partida Suedia – România se va juca pe Friends Arena din Stockholm, cu începere de la ora locală 18:00 (19:00 ora României).

Fostul atacant al lui Dinamo de la finalul anilor ’80, Claudiu Vaișcovici, 56 de ani, a vorbit despre absențele din lot “tricolorilor”. Aceasta, l-a ironizat pe Vlad Chiricheș, fundașul de 29 de ani de la Napoli.

“Nu aș spune că Vlad Chiricheş e o pierdere. A jucat pentru că nu aveam altul. De doi ani, Chiricheș joacă din an în Paşte. În cupele europene joacă în fazele inferioare, iar atunci când vin fazele superioare, el face iarăşi banca. Nu este o mare pierdere!

El la fiecare meci al naţionalei a avut cel puţin două greşeli majore. Dacă ar fi jucat în Italia cât a jucat Ştefan Radu, atunci ar fi avut o experienţă mult mai mare şi ar fi fost mai bine pentru naţională”, a spus Vaișcovici, pentru Telekom Sport.

George Ţucudean a devenit indisponibil pentru debutul “tricolorilor”, iar selecţionerul Cosmin Contra a fost nevoit să facă o modificare de ultimă oră în lot.

Fostul jucător al lui Dinamo și actual al lui CFR, s-a accidentat la antrenamentul echipei sale de club chiar în ziua meciului cu Viitorului. Verdictul staff-ului medical al echipei naţionale: a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei posterioare drepte, accidentare care necesită o perioadă de recuperare în jur de o lună de zile. În locul lui Ţucudean, Cosmin Contra l-a convocat la echipa naţională a României pentru meciurile cu Suedia şi Feroe pe Andrei Ivan, jucător care ar fi trebuit să se alăture naţionalei U21 pentru cantonamentul din Spania.

În schimb, Claudiu Vaișcovici, regretă absența jucătorului și afirmă, că este o pierde importantă pentru echipa națională: “Ţucudean este o pierdere mare. Acum joacă bine, dar e păcat că are aceste probleme de sănătate.”

Lasă un răspuns