Mustoe nu mai este dorit de Dinamo. Vezi reacția agentului său

Fundașul stânga englez Jordan Mustoe (28 de ani, împliniți pe 28 ianuarie). Adus în urmă cu două luni la Dinamo, Jordan Mustoe nu l-a convins pe Mircea Rednic. După doar 3 meciuri, antrenorul noastre l-a anunțaț pe fundașul că nu va mai conta pe serviciile lui.

Oficialii lui Dinamo au luat atitudine și vor să înceteze relația, dar nu au de gând să-i achite vreun ban, nici măcar salariul restant pe luna trecută, iar el doreşte datoria, plus un procent din acord care să-i permită să se întreţină până la vară, când îşi poate găsi o altă echipă.

Luni, la ora 11:00, trebuie să se prezinte la sediul clubului. Aici ar trebui să semneze despărţirea, dar fără a avea pretenţii financiare şi fără a fi însoţit de vreun reprezentant. Britanicul nu acceptă varianta. Din câte se pare, mesajul a fost că va suporta consecinţele conform R.O.I. (Regulamentul de Ordine Interioară), adică va suporta o amendă usturătoare, echivalentul datoriei.

Conform ProSport, fundașul cere pentru a pleca de la Dinamo, salariul pe luna trecută, 4.000 de euro, plus încă 3 salarii, ținând cont că englezul a jucat deja pentru două echipe și nu va mai putea evolua până la vară. Astfel, Dinamo ar trebui să-i achite 16.000 de euro.

„Dacă nu-i achită banii, nu pleacă. Se antrenează, rămâne la echipă. Ei nu vor să discutăm, se comportă ca şi cum Jordan nu ar exista. Vor să rezilieze fără să-i dea niciun ban, vor să scape cât mai repede de el. Are un salariu în minus, cel de luna trecută şi nu cred că o să-l mai ia…

Am transmis condiţiile în care Jordan vrea să rezilieze, ei au spus că dacă nu se prezintă la birouri luni, la ora 11:00, o să aplice Regulamentul de Ordine Interioară. Îl pot pedepsi, amenda!”, a afirmat pentru sursa citată mai sus reprezentantul jucătorului.

Jordan Mustoe a jucat doar 3 meciuri la Dinamo, două din ele ca titular, pentru un total de 184 de minute. Englezul ar fi al doilea jucător adus de Rednic care pleacă de la Dinamo după mai puțin de două luni.

  • 23 de partide a jucat Mustoe în 2018 pentru SJK Seinajoki, 21 în campionat şi două în Cupa Finlandei.
  • 3 sezoane consecutive a evoluat Mustoe pentru Westerlo, între 2014 şi 2017, în prima ligă a campionatului belgian. A adunat 46 de jocuri în campionatul Belgiei.
  • 1 trofeu are Mustoe în palmares, Cupa Angliei în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finală, 1-0 cu Manchester City.
  • 61 de meciuri a adunat Mustoe în campionatul englez, în League One (14) şi League Two (47). A mai jucat în Cupa Angliei (4) şi Cupa Ligii (1), fără a bifa vreun minut pentru Wigan în Premier League sau Championship.