Dinamo, interesată de transferul lui Diego Fabbrini. Anunțul impresarului

Dinamo ar putea să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. Mircea Rednic vrea să-l aducă în vară pe Diego Fabbrini, piesă de bază la FC Botoșani.

Mijlocașul echipei FC Botoșani, Diego Fabbrini, a impresionat în acest sezon de Liga 1 Betano și acum este foarte aproape de un transfer la Dinamo București. Fotbalistul italian a fost în atenția oficialilor de la FCSB și CFR Cluj în această iarnă, dar în cele din urmă fotbalistul a decis să rămână la gruparea patronată de Valeriu Iftime, acesta din urmă anunțând că jucătorul nu va pleca până la finalul sezonului.

Florin Manea, impresarul lui Fabbrini a vorbit despre posibilitatea ca italianul să ajungă în Ștefan cel Mare. Potrivit acestuia, Dinamo insistă pentru transfer, iar jucător moldovenilor prezintă deschidere în acest sens.

“Fabbrini este în ultimele luni de contract. El va deveni liber la vară. Este posibil să ajungă la Dinamo, au fost discuții, și jucătorul este tentat. Acolo este Rednic și echipa este în București și se va bate la trofee sezonul viitor. Așa că sunt multe atuuri pentru a ajunge la Dinamo.

Deocamdată nu am discutat sume concrete. Sunt mai multe echipe interesate de serviciile jucătorului”, a declarat Florin Manea, impresarul care l-a adus în România pe Diego Fabbrini, pentru un site sportiv.

  • 4 goluri a marcat Fabbrini în Liga 1 pentru FC Botoșani, el venind în Moldova la începutul acestui sezon
  • 800.000 € e cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.de

Lasă un răspuns