FOTO | „Câinii” au sărbătorit în cantonamentul de la Săftica

Atmosfera este mai relaxată în vestiarul lui Dinamo București, după victoria obținută în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

Athanasios Papazoglou a împlinit 31 de ani pe 30 martie, la o zi după victoria lui Dinamo. Jucătorii l-au sărbătorit azi pe atacant în cantonamentul de la Săftica și au profitat de vremea frumoasă. Aceștia, au luat masa împreună, afară, bucurându-se de momentele libere.

La poza distribuită de FC Dinamo a fost atașat următorul mesaj: „Să ne trăiești, Athanasios Papazoglou! Atacantul dinamovist Athanasios Papazoglou a împlinit 31 de ani, fiind sărbătorit în cantonamentul de la Săftica. Papazoglou a fost transferat la finalul lunii ianuarie la clubul din Ștefan cel Mare și a marcat, în tricoul alb-roșu, două goluri în șase meciuri disputate în campionat. Născut pe 30 martie 1988 la Salonic, Papazoglou a debutat mai întâi pentru naționala sub 19 ani a Greciei, un gol în patru partide, a jucat 9 meciuri la reprezentativa U21 și a fost convocat în 2016 la echipa națională a țării sale, unde a bifat trei selecții.”

Papazoglou a fost transferat la finalul lunii ianuarie 2019 la clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” și a marcat, în tricoul alb-roșu, două goluri în șase meciuri disputate în campionat. Născut pe 30 martie 1988 la Salonic, Papazoglou a debutat mai întâi pentru naționala sub 19 ani a Greciei, un gol în patru partide, a jucat 9 meciuri la reprezentativa U21 și a fost convocat în 2016 la echipa națională a țării sale, unde a bifat trei selecții.

  • După trei etape din play-out, Dinamo ocupă locul al doilea, cu 22 de puncte, lider fiind Gaz Metan Mediaș cu 25 de puncte. Vineri, 5 aprilie, Dinamo va evolua în etapa a patra, contra celor de la Concordia, de la ora 21:00. Prețul tichetelor, este cuprins între 10-30 lei.
  • Copiii (până la 6 ani, inlusiv) au ACCES GRATUIT, pe baza biletelor cu valoare 0 și însoțiți.
  • Din costul acestui bilet, 5 lei sunt direcționați pentru tratamentul lui Dan Cucu.

Lasă un răspuns