VIDEO | Care este relaţia dintre Dan Nistor şi Cosmin Contra: “Ce a apărut în presă nu e adevărat”

Dan Nistor a fost convocat de Cosmin Contra la echipa națională a României pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe, dar Cosmin Contra nu l-a folosit pe căpitanul lui Dinamo București.

Secretarul general al clubului Dinamo, Bogdan Bălănescu, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre convocarea lui Dan Nistor (30 de ani) la echipa naţională a României. Oficialul lui Dinamo, spune că între cei doi nu a existat nicio ceartă şi că, de fapt, Nistor şi Contra au rămas în relaţii bune.

“Vreau să vă spun că a fost convocat, e un prim pas pe care Nistor l-a făcut, ei se ştiu bine de la Dinamo. Ce a apărut în presă despre o ceartă nu e adevărat. Ei au relaţie bună, foarte bună, aşteptăm convocările următoare şi dacă va fi în formă va şi juca”, a spus Bălănescu la ProSport LIVE.

Pe vremea când selecţionerul Cosmin Contra era antrenorul lui Dinamo, Dan Nistor a fost trimis la CFR Cluj la schimb cu portughezul Filipe Nascimento. Mijlocaşul român s-a întors după şase luni în Ştefan cel Mare, după ce Contra a fost înlocuit de Vasile Miriuţă.

Înaintea meciului cu Hermannstadt, Mircea Rednic nu a ezitat să fie ironic în momentul în care a vorbit despre prezența lui Nistor sub “tricolor”.

“E bine că jucătorii au revenit de la loturile naţionale, acesta este un punct pozitiv. Că şi-ar fi dorit să joace mai mult, asta e altceva. E şi normal să fii puţin supărat, dar asta trebuie să te ambiţioneze, iar până la următoarea convocare trebuie să joci foarte bine şi vei fi din nou convocat la echipa naţională.

Eu cred că Nistor ar fi putut să şi joace, dar, dacă antrenorul a decis altceva, nu vreau să critic şi nu vreau să comentez. Mi-aş fi dorit să joace, şi-ar fi dorit şi Nistor să joace, nu doar să fie acolo prezent. Am înţeles că s-a încălzit bine la ultimul meci, iar asta e foarte bine pentru partida noastră cu Hermannstadt“ , a declarat Mircea Rednic.

Lasă un răspuns