VIDEO | Denis Ciobotariu: „Avem în continuare acelaşi obiectiv”

Fundașul central Denis Ciobotariu a vorbit astăzi, într-o conferință de presă susținută la stadionul din Ștefan cel Mare, despre convocarea în lotul lărgit al selecţionatei României U21, pentru turneul final al Campionatului European de tineret.

„Avem în continuare acelaşi obiectiv, de a rămâne pe primul loc în play-out şi sper să câştigăm toate meciurile până la final. Nu am vorbit cu tatăl meu foarte mult despre play-out, mă bucur că ne-a ajutat să fim pe primul loc. Trebuie să avem cât mai multe meciuri în picioare, să avem o formă cât mai bună pentru EURO în cazul în care vom fi în lot. Sunt sigur că la anul vom fi favoriţi la titlu, mai ales că a spus-o domnul Rednic. Până acum, absolut tot ceea ce a spus s-a întâmplat. Simplul fapt că joci la Dinamo este o motivaţie pentru noi. Am avut suporteri chiar şi în această situaţie şi ne bucurăm că sunt alături de noi”, a declarat Denis Ciobotariu.

„Avem în continuare acelaşi obiectiv, de a rămâne pe primul loc în play-out şi sper să câştigăm toate meciurile până la final” – Denis Ciobotariu

  • 15 meciuri a jucat Denis Ciobotariu în acest sezon competițional la Dinamo, 13 în campionat și două în Cupa României.