Radu Ştefan la Dinamo!? Vezi ce spune conducerea clublui nostru

Fundaşul Radu Ştefan s-ar putea despărţi de Lazio, echipa pentru care a evoluat în ultimele 12 sezoane. Decizia a venit din partea antrenorului italienilor, Simone Inzaghi, care vrea să le facă loc tinerilor în echipa „lazialilor”.

Internaţionalul român în vârstă de 32 de ani mai are contract cu formaţia din Roma până în 2021, dar în cazul în care Radu Ştefan îşi va găsi o echipă, acesta poate pleca liber de contract.

Dinamo și-a anunțat interesul pentru fostul dinamovist, prin vocea lui Florin Prunea. Prezent la GSP LIVE, managerul general de la Dinamo, a spus că-l așteaptă pe fundaș înapoi în Ștefan cel Mare.

„Aseara am discutat cu toții acest subiect. Ne gândeam la cât de repede a trecut timpul Nu cred că va fi foarte ușor. Din câte știu, cei de la Lazio vor să-i ofere o poziție în cadrul clubului.

La noi, ușa e mereu deschisă. E un jucător admirabil. E un dinamovist adevărat. E crescut în curtea clubului. Cu siguranță și-a făcut foarte bine treaba peste tot. E un băiat serios”, a declarat Florin Prunea pentru sursa mai sus citată.

Radu Ştefan a ajuns la clubul Lazio în anul 2008 de la Dinamocontra 4,5 milioane de euro. În tricoul echipei din Italia, fundaşul român a evoluat în 347 de partide, a marcat de 7 ori şi a oferit 18 pase decisive. A câştigat cinci trofee cu Lazio: trei Cupe şi două Supercupe ale Italiei.

  • 1.600.000 € este salariul pe care Ștefan Radu îl primește de la Lazio.

Un gând despre &8222;Radu Ştefan la Dinamo!? Vezi ce spune conducerea clublui nostru&8221;

Lasă un răspuns