Cosmin Contra a analizat situaţia de la Dinamo: “Un play-off cu Dinamo întotdeauna e mult mai puternic”

Plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo l-a surprins pe selecţionerul României, Cosmin Contra.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, este de părere că Dinamo nu trebuie să lipsească din play-off și trage un semnal de alarmă cu privire la organizarea clubului nostru.

“E clar că ceva se întâmplă de ani de zile la Dinamo, dacă Dinamo nu reuşeşte să intre în play-off. Un play-off fără Dinamo e un play-off mai sărac. Nu vreau să supăr pe nimeni, nu vreau să iau din meritele Iaşiului de anul trecut sau ale lui Sepsi, dar un play-off cu Dinamo întotdeauna e mult mai puternic, datorită tradiţiei, datorită suporterilor, datorită derby-urilor care se creează”, a spus Cosmin Contra, la TV Telekom Sport.

Cosmin Contra a antrenat-o pe Dinamo în perioada februarie-septembrie 2017, acesta plecând de la echipă în momentul în care a fost numit în locul lui Christoph Daum la cârma naţionalei României. În scurta perioadă petrecută pe banca dinamoviştilor, “Guriţă” a dus echipa pe locul 3, fiind implicată în lupta la titlu până în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 din sezonul 2016-17.

Dinamo a obţinut calificarea în cupele europene după cinci ani, fiind învinsă de Athletic Bilbao în turul 3 preliminar din Europa League.

Lasă un răspuns