Mattia Montini nu vrea să părăsească Dinamo: „O să merg la Săftica!”

Mattia Montini (27 de ani), atacantul lui Dinamo, a revenit astăzi la București, acolo unde va relua pregătirile alături de coechipierii care pentru moment îmbracă tricoul echipei noastre.

Italianul și-a exprimat regretul pentru plecarea lui Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus în România și a dezvăluit că se simte excelent la Dinamo și că își dorește să rămână în Ștefan cel Mare.

„Am fost în vacanţă şi nu sunt la curent cu nimic. Nişte prieteni m-au sunat să-mi spună de schimbarea lui Mircea Rednic, dar atât. Îmi pare foarte rău pentru Mircea Rednic, dar aceasta este viaţa antrenorilor. Cu domnul Rednic, obiectivul pentru noul sezon era să ne luptăm pentru primele trei locuri, acum nu ştiu ce decide noua conducere. O să merg la Săftica, la cantonament, şi o să aflu.

Eu nu am primit nicio ofertă până acum şi voi rămâne la Dinamo şi sezonul viitor”, a declarat Mattia Montini la revenirea în România.

ProSport anunță că Dinamo a primit o ofertă importantă pentru Mattia Montini. Aceasta este de la o echipă din Arabia Saudită și ar fi în valoare de 600.000 de euro.

  • Montini a marcat 13 goluri în 23 de partide pentru Dinamo, devenind rapid unul dintre atacanții apreciați ai Ligii I. El a marcat de 7 ori în sezonul regulat și de 6 ori în Play Out.
  • Montini are un salariu de 4.500 euro pe lună la Dinamo.