“Săgeată”, dezamăgit de haosul de la Dinamo și a identificat problema. Vezi ce mesaj are pentru suporteri

Situația neplăcută de la Dinamo a fost dezbătută de Marius Niculae. Fostul atacant nu se aștepta la astfel de evenimente și consideră că aducerea în grabă a unor fotbalişti ale căror calitaţi nu au fost verificate a generat acest recul al echipei noastre, care a terminat sezonul cu cea mai modestă clasare din istoria clubului.

Niculae consideră că Rednic ar fi trebuit să aibă parte de mai multă încredere. Fostul golgheter din Ştefan cel Mare este de părere că tehnicianul de 57 de ani ar fi putut aduce Dinamo pe drumul cel bun.

“Mă aşteptam să continue, a adus foarte mulţi jucători. În disperarea de a avea rezultate unii veneau, alţii plecau. Aici a fost şi greşeala lui, pentru că nu a trimis oameni specializaţi pentru a alege acei jucători. A ales în grabă şi probabil a trimis-o pe fiica lui sau mai ştiu eu pe cine. A fost o greşeală din partea lui. La Dinamo e o problemă: sunt schimbările astea de antrenori, vine un antrenor cu o strategie, cu o tactică nouă, se schimbă jucători foarte mulţi, se pierd bani, se pierde timp şi Dinamo este unde este. Şi e păcat.

La Dinamo nu există un proiect pe termen lung. Nu poţi avea rezultate pe termen scurt fără investiţii mari. La Dinamo nu se fac investiţii mari, atunci din punctul meu de vedere ar trebui să existe o strategie pe termen lung pentru formarea unei echipe. Cu bani puţini se poate face performanţă. Avem exemplul lui Hagi, care promovează tineri, nu cu salarii foarte mari, nu cu aducerea unor nume foarte mari, cu investiţii foarte mari. Face treabă, câştigă trofee. La Dinamo, într-adevăr, se vor rezultate imediate. Cred că şi suporterii ar înţelege dacă s-ar face un proiect serios şi după 2-3 ani să se bată la titlu”, a spus cel poreclit “Săgeată”.

Marius Niculae nu este de acord cu gesturile suporterilor şi are un mesaj pentru fanii care au încercat să schimbe hotărârile luate în birourile finanţatorului Ionuţ Negoiţă.

“Nu sunt de acord cu această atitudine de forţă, eu văd sub altă formă protestul faţă de echipă. Pentru că totuşi avem un scop comun cu toţii. Şi eu, ca fost jucător, acum ca suporter, îmi doresc ca Dinamo să fie acolo unde îi e locul. Adică Locul 1. Va fi foarte greu şi pentru Neagoe, bineînţeles. Nu poţi să îşi faci treaba în linişte, ai o presiune în plus în afara rezultatelor, şi suporterii care nu o să creeze atmosfera pe care ar trebui să o creeze, să îşi încurajeze echipa. Eu sper să se liniştească lucrurile şi cu toţii să ne unim, ca să aducem Dinamo acolo unde îi este locul. Şi bineînţeles, domnul Negoiţă să facă un efort, să facă nişte investiţii majore, să vreo 3-4 jucători de valoare, care eu cred că ar schimba foarte mult faţa lui Dinamo”, a mai spus Niculae.

  • Marius Niculae s-a retras din fotbal în 2015 pe când evolua pentru Dinamo din Liga 1. „Săgeată” a mai evoluat în Ștefan cel Mare în alte două perioade: 1996-2001 și 2008-2012.

Lasă un răspuns