Aliji a plecat de la Dinamo. Mesaj de despărțire

Mijlocașul albanez Naser Aliji (25 de ani) a semnat astăzi rezilierea cu Dinamo.

Azi, Dinamo s-a despărţit de Naser Aliji, 25 de ani, fotbalistul rechemat la naţionala Albaniei după ce a jucat pentru Dinamo. Reda Jaadi și Athanasis Papazoglou nu vor merge în cantonament cu formația lui Neagoe și au fost lăsați să se antreneze la Săftica în așteptarea unei soluții.

În Ștefan cel Mare au fost transferati, Straton, Sin, Bejan, Răuţă, sârbul Slavko Perovic şi vor mai veni jucători. De asemenea, se pare că vor pleca mulţi, cei mai mulţi dintre cei aduşi de Mircea Rednic în cele nouă luni petrecute.

“N-aş vrea să se înţeleagă că plec pentru că s-a schimbat antrenorul. Eu luasem decizia dinaintea finalului campionatului pentru că nu mai eram fericit la Dinamo. Unul dintre motive este că înaintea meciurilor ne ameninţau mereu că nu primim niciun ban dacă nu câştigăm. Apoi, o dată pe lună era câte un jucător de la echipă dat afară, iar asta mi se putea întâmpla şi mie.

Şi nici nu am putut să uit cum s-au purtat cu mine în luna de după ce am semnat cu Dinamo. Doctorul m-a trimis în Elveţia să mă recuperez şi conducătorii au vrut să-mi rezilieze contractul, deşi eu aveam o problemă minoră. Oricum, când aveam câte o chestie medicală, pe doctor nici nu-l interesa”, a declarat Aliji pentru Digi Sport la plecarea din România.

Mijlocașul albanez a transmis și un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care își anunță despărțirea de Dinamo.

  • 16 meciuria strâns Aliji în 2019 pentru Dinamo
  • 12 partidea adunat Naser în prima reprezentativă a Albaniei

Lasă un răspuns