VIDEO | Un nou trofeu pentru Moţi şi Grigore. Ludogoreţ a câştigat Supercupa Bulgariei şi se pregăteşte pentru Liga Campionilor

Românii au cucerit un nou trofeu în Bulgaria. Echipa la care evoluează nu mai puțin de patru jucători români, Ludogorets, a câștigat un nou titlu în țara vecină.

Foștii jucători din Ștefan cel Mare, Cosmin Moţi şi Dragoș Grigore au câştigat, miercuri seară, Supercupa Bulgariei cu Ludogoreţ, după o victorie cu 2-0 împotriva echipei Lokomotiv Plovdiv.

Golurile au fost marcate de: Tchibota ‘4 şi Lukoki ‘90+3.

Grigore a evoluat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 76. Keşeru a jucat până în minutul 61, iar Moţi a intrat pe teren în minutul 46.

Pentru Ludogoreţ este a patra Supercupă câştigată, după cele din 2012, 2014 şi 2018. Moţi a participat la toate succesele, iar Keşeru la cel de anul trecut şi de acum.

https://twitter.com/shumansko/status/1146508864512286720

În primul tur preliminar al Ligii Campionilor, Ludogoreţ va juca împotriva maghiarilor de la Ferencvaros. Partidele au loc pe 10 şi 17 iulie, iar câştigătorea va întâlni învingătoarea din duelul Dudelange (Luxemburg) – Valletta (Malta).

Lasă un răspuns