Dănuț Lupu consideră că demiterea lui Mircea Rednic a fost o greșeală enormă: „Cel mai bun era Rednic!”

Dănuț Lupu a analizat situația de la Dinamo. Fostul jucător dinamovist a vorbit despre cea mai mare problemă a lui Dinamo, cine va antrena echipa noastră.

Dănuț Lupu consideră că Eugen Neagoe este cel mai potrivit să redreseze corabia și consideră că demiterea lui Mircea Rednic a fost o greșeală și spune că jucătorii luați de cupul Prunea-Neagoe sunt mai slabi decât fotbaliștii pe care îi adusese „Puriul” în Ștefan cel Mare.

„Să știți că eu am o părere bună despre Neagoe ca antrenor, dar nu înțeleg ceva… În momentul în care a văzut că fanii nu îl vor, de ce nu a plecat? Nu cred că e un antrenor care are nevoie de bani. Trebuia să plece când a văzut că are pe cap două, trei mii de nebuni care nu îl doresc. De ce să mai stai în situația asta?

Cel mai bun era Rednic! De departe! Dar dacă așa au considerat, nu mai am ce să spun. Acum, sincer să fiu, eu nu aș aduce alt antrenor. Oricine ar veni, va spune după două etape că echipa e prost pregătită fizic, că lotul a fost format de altcineva și tot așa. Cea mai bună variantă este să rămână Neagoe! Mulțumim lui Dumnzeu că și-a revenit! Lotul este format de el și de Prunea, să rămână amândoi și să-și asume rezultatul! Ei au făcut transferurile, Prunea s-a bătut cu pumnul în piept că e munca lor. Atunci, să răspundă!”, a declarat Dănuț Lupu într-un interviu pentru gsp.ro.

Acesta, a vorbit și despre campania de achiziții, pe care a făcut-o Dinamo în această perioadă, sub comanda lui Florin Prunea.

„Despre jucători, trebuie să răspundă Prunea. Nu l-am înțeles nici pe el. L-a atacat pe omul ăla, Rednic, cu toate că știți foarte bine că eu nu sunt fan Rednic, dar îl atacă în contextul în care a adus fotbaliști mai „morți” decât a adus el. Dar na, dacă Prunea crede că sunt jucători de Dinamo, atunci e OK. De asta are și rezultatele pe care le are. Îi transmit și eu un mesaj prietenului meu Prunea: cu străini nu poți să ai spiritul lui Dinamo! Eu puneam un copil d-ăla căpitan, nu pe un străin. Ce vorbește un străin cu arbitrii și chiar cu colegii lui?

Mai este o problemă, dacă Prunea consideră că Mrzljak merită 13.000 de euro. Eu ce să mai spun? Pot să spun ceva? În situația asta, lui Nistor cât trebuie să-i dai?”, a mai spus fostul jucător al echipei naționale.

  • După ce negocierile cu Leo Grozavu au picat, Dinamo își cauta în continuare antrenor. Printre variantele care ar putea fi luate în calcul, se numără și Dorinel Munteanu.