Președintele celor de la Chindia confirmă interesul lui Dinamo pentru Mihai Neicuţescu

Dinamo îl va readuce în Ştefan cel Mare pe Mihai Neicuţescu, fotbalist pe care îl împrumutase la Chindia Târgovişte. Neicuţescu a impresionat în primele etape ale noului sezon în tricoul nou-promovatei, pentru care a reuşit să înscrie de două ori.

Președintele dâmbovițenilor, Marcel Ghergu, a confirmat faptul că Dinamo îl dorește înapoi.

„Există o clauză în acordul de transfer de la Dianmo care prevede acest lucru, poate fi luat oricând. Am avut deja un prim contact cu cei de la Dinamo. Într-adevăr, îl doresc. Eu sper să nu fie vorba de răutate că nu s-a ajuns la un acord privind antrenorul Viorel Moldovan.

Neicuțescu s-a simțit destul de bine și cred că a progresat mult la Târgoviște. Eu îmi pun o întrebare. Când s-a greșit? În primăvară când l-au dat sau acum când îl iau înapoi. Din câte știu eu, nu prea își dorește să ajungă la Dinamo. Vrea să rămână la noi, se simte bine”, a spus președintele celor de la Chindia, Marcel Ghergu.

Mihai Necuițescu (20 de ani), a fost împrumutat de Dinamo la Chindia Târgoviște la începutul anului, pe când dâmbovițenii erau în Liga 2, pentru care a jucat în 12 meciuri (3 goluri). În vară, împrumutul lui Neicuțescu a fost prelungit, iar fotbalistul a marcat deja două goluri în primele patru etape din primul eșalon.

Lasă un răspuns