Nou venitul, Fabbrini are un mesaj pentru suporterii lui Dinamo

Diego Fabbrini va fi, începând din această săptămână, jucătorul lui Dinamo!

Mijlocaşul italian şi-a reziliat contractul pe care îl avea cu bulgarii de la CSKA Sofia şi a mărturisit într-un interviu pentru un trust de presă, care sunt obiectivele sale la formația din Ștefan cel Mare.

„Nu am avut probleme la echipă, dar nu m-am simțit eu pe deplin fericit la Sofia. Pentru mine contează și ca familia mea să se simtă bine în locul unde merg și sunt sigur că aici va fi mult mai bine pentru noi.

Mi-am dorit enorm să vin la Dinamo. Nu sunt de spus prea multe, cunosc deja țara voastră, Bucureștiul este un oraș frumos, mult mai mare decât Botoșaniul, cred că ne vom adapta imediat aici. Abia aștept să ajung la antrenamentul lui Dinamo și să-mi cunosc toți colegii”, a spus Fabbrini.

Noul jucător al lui Dinamo, se bucură că va juca într-un final cu Mattia Montini și abia așteaptă să debuteze pentru Dinamo: „Mattia este prietenul meu, este și normal să fie așa, am fost amândoi în acest campionat, contează mult pentru mine că voi avea doi italieni în echipă. Am vorbit ieri cu el, am vorbit și acum trei zile, el mi-a spus că mă așteaptă cu brațele deschise la Dinamo, abia aștept să ne vedem.”

Italianul a vorbit și despre galeria lui Dinamo. Fabbrini, afirmând că este fascinant de gândire noastră și că nu se teme de redacția lor.

„Sunt una dintre cele mai importante galerii din România, sunt mereu prezenți alături de echipă. Este foarte bine să ai asemenea suporteri în tribune și știu că este important să reușești să-i mulțumești. Doresc, să fie siguri că abia aștept să joc cu ei în tribune. Că număr orele și zilele până când voi debuta la Dinamo și sper să o fac cât mai bine și să fie mulțumiți de mine”, a mai declarat noul jucător.