Ultimele detalii despre preluarea lui Dinamo de către Claudiu Florică. Ce mesaj are pentru „câinii roșii”

Omul de afaceri, Claudiu Florică pare cel mai aproape să preia Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. Acesta a vorbit din nou despre stadiul negocierilor cu actualul finanţator al clubului nostru.

Claudiu Florică cel care este acuzat în dosarul Microsoft de spălare de bani ar vrea să preia 51% din acţiunile clubului şi ar face-o pentru fiul său, un mare pasionat de fotbal. El a dorit să-i informeze pe fanii dinamoviști cu privire la modul în care decurg tratativele cu Negoiță, mai ales că mulți dintre fani au încercat să intre în dialog cu el în ultimele luni.

„Discuțiile sunt cât se poate de deschise și normale pentru această fază a achiziției. Analiza financiar-contabilă și discuțiile juridice se poartă la nivel de experți. Informațiile sunt confindențiale și nu vor face în niciun caz obiectul unei declarații publice”, a declarat Florică, în exclusivitate pentru gsp.ro.

În zilele următoare, experții contabili se vor întâlni pentru a reglementa detaliile afaceri, iar avocații vor redacta actele de vânzare-cumpărare, ce ar trebui să fie gata pe 1 octombrie.

  • 3.000.000 € cere Negoiță pentru 51% din Dinamo. Afaceristul are un pachet de acțiuni de 93%, restul fiind deținut de Nicolae Badea